Dar tu n-ai saltea? E drept ca nu-ti da dobanda, dar nici faliment nu da si nici nu-ti cere comisioane pentru ca respiri.
Serios acum... elvetiene, elvetienii se pricep la trei lucruri f.bine: ceasuri, ciocolata si BANCI!
Cica alea elvetiene, si mai ales cele din paradisurile fiscale, ca nu te dau in gat la fisc
sper ca te-am ajutat in luarea unei decizii
Exista asa ceva? nu cred toate bancile profita de pe urma clientzilor...niste hotzi
Nici o banca din lume nu e sigura eu iti sugerez sa pastrezi economiile in gold sau cash ca o banca ce sia umplut buzunarele da faliment...
Acum cu criza financiara si economica nu poti fi sigur pe nimic si ascultati la mine, criza nu s-a terminat asta care a fost a fost o "precriza" criza adevarata de acum sa vina si atunci o sa cada totul si sa se duca totul de rapa...
Am o bancă pe care o iubesc, chiar mi-a oferit un bonus cash doar pentru înscriere, poți primi și un bonus din criptomonede din aplicația bancă dacă vrei să câștigi multe beneficiihttps://revolut.com/referral/?referral-code=elvisetfx! NOV2-23-AR-L1
Regedesubmunte întreabă: