Buna.Eu nu m-as obosi sa declar pentru o suma atat de mica.Contabil iti iei cand iti deschizi firma.
Ms de raspuns! Asa m-am gandit si eu ca nu ar avea rost, dar parca te bantuie gandul ca la noapte iti bate ANAF ul la geam Anyway, ma ingrijorez degeaba.
Adevarat! Dar totusi, cred ca as rade pana la lacrimi daca intr o noapte ar veni la mine la geam si sa strige: Esti arestat! Nu ai platit la stat din suma castigata de 40 de dolari deocamdata neprimiti))
Exista optiunea de declaratie unica pe venit, pe care o depui anual.Dar eu as lua asta in vedere abia cand fac din YouTube macar 400 de lei lunar.
Din cate stiu, nu poti ridica de la Google suma mai mica de 100 USD.
La ANAF trebuie sa declari doar daca ai un venit (inca neimpozitat) mai mare de cat salarul minim pe economie.
Sa iti iei contabil pentru ce anume? grele de tot, parca ati fi speriati de bombe galactice, zici ca vine Tanos cu trupa de soc
Nu te cauta nimeni, nu te urmareste nimeni, poate ca deja tia si fost luati taxe la banii aia, tu ar trebuie sa stii.
Pina acu putini ani, orice venit facut pe net nu se impozita, nu se taxa, mai nou au bagat aia taxe si pe net, nu stiu daca peste tot, dar pe Ebay si amazon sigur au bagat taxe.
De declarata se declara de la o anumita suma, nu maruntis deci trebuie sa cauti sa vezi ce spune legea taxelor, de la ce suma declari.
Si daca faci 5 mii vezi-ti de treaba, statu roman oricum nu-ti da nimic, ba, nici nu te ajuta cu absolut nimic, nu trebuie sa ai moralitate cand vine vorba de tilharii de la guvernare.
anonim_4396 întreabă:
lvr întreabă: