"un autoturism normal costa tot 1000 ron." - premisă greșită! găsești și cu 400 pe an!
de ce să dai date false, dă corect, îți dă prețul și alegi nimic de plată
Tu crezi ca mai puneam întrebarea daca puteam sa fac cum zici? Trebuie serie de șasiu. Eu nu am mașina asta, imi fac doar calculele de întreținere înainte sa o cumpăr. De unde sa scot o serie de șasiu valida. ca da fac un calcul valid? Seria de șasiu are un algoritm de validare - iar el din burta nu poate fi îndeplinit ușor. E ca cel de la carduri. Încearcă sa faci un nr de card fals sa vezi ce greu e. Asa ca am pus o serie de sasiu ce am gasit pe net, de la un autoturism normal - ca doar aia am gasit, si mi-a dat răspunsul pentru seria respectiva (posibil) - chiar daca acolo am selectat ca si cand ar fi fost o autoutilitara. si cand am primit rezultatul, nu am cum sa aflu de fapt daca calculele sau facut pentru autoturismul declarat cu seria falsa de sasiu (ca eram obligat sa includ o serie de sasiu), sau ei au luat de fapt in considerare ce am declarat in celelalte câmpuri - gen faptul ca e o autoutilitara.
In legătura cu ce spui mai sus, nu se găsește la 400 pe an decât pentru soferii cu vechime. Eu sunt încadrat fără vechime, daca ai sub 30 de ani si plătim de ne rupem la RCA. Asa ca 1000 lei e minimu pe 12 luni. Deci de asta întreb ce o sa se întâmple cu mine daca imi iau o autoutilitara. cat trebuie sa plătesc. si asta se poate aproxima in funcție de ce plătesc alții. De asta am venit cu întrebarea.
Mi-as dori ca cei cu RCA-urile sa afișeze niște preturi general valabile, si sa nu ma frece cu 10 form inputuri aiurea sa am un răspuns aproximativ. De exemplu toti cei sub 30 ani, cu mașini mici plătesc de la 1000 in sus. Cum sta treaba la mașinile de transport?
Ca să primești un răspuns corect, trebuie să introduci date reale.
AlexMaftei2001 întreabă: