Ce fel de arte?, martiale? sau desenatul?
sa creezi un site nu costa, nu costa doar daca nu vrei sa angajezi(pentru o scurta perioda) pe cineva(sau mai multe persoane) ca sa te ajute.
Daca il faci tu singur nu te costa nimic in afara de timp, si daca vrei sa ii faci deploy poti sa folosesti heroku si e gratis.
Nu trebuie sa dai bani. Iti instalezi wordpress si iti creezi site acolo. Terminatia trebuie sa fie cu wordpress la sfarsit si e gratis. Sper ca am ajutat. Bafta! Funda?
Si eu am un blog pe wordpress. Nu costa nimic. Daca vrei domeniu ala este pe bani si cred ca sub 4 Euro/luna nu gasesti!
Sa nu exageram. Hosting + domeniu, incepind de pe la vreo 18 EUR pe an...
Nu te costa nimic.
Eu am site pe Blogspot, blogul de la Google. Tot in legatura cu arta, pictura decorativa. Am facut banuti frumosi de pe urma asta. Dar de ceva vreme nu m-am mai ocupat.
Daca esti curios sa vezi despre ce e vorba, poti intra pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com
Sunt mai multe solutii
hosting - incearca wix, e pe gratis, iti faci pagina singur pentru ca are o interfata foarte, FOARTE simpla si milioarde de teplate-uri
domeniu - o groaza de domenii pe gratis, inclusiv TLD (Top Level Domains) daca stii sa le gasesti si configurezi
totusi, daca cel mai mic pret e zero, inseamna totusi ca trebuie sa te zbati, deh, iar daca nu te pricepi, trebuie sa te zbati destul de tare
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: