Ma numesc Tudor Ursente, sunt scenarist si poet, actualmente student la facultatea de jurnalism si stiintele comunicarii din Oradea. Datorita facturii muncii mele consider ca sunt cel mai indicat deoarece cunoasterea ad literam a limbii si literaturii romane si a conventiilor lingvistice e imperativa pentru mine. Am lucrat si ca translator de engleza si germana in caz ca e nevoie de tehnoredactare in alta limba decat cea romana. Momentan mai caut un job si tocmai de aceea iti scriu. Adresa mea de mail este: tudor_ursente@yahoo.com. As dori sa imi scrii toate detaliile acolo. Din pacate nu am putut sa iti las un mesaj privat. Multumesc anticipat
Cu stima, Tudor Ursente
Salut daca ai nevoie de ajutor astept un mesaj privat. Am exprienta in tehnoredactare ca asa imi cresteam veniturile in studentie
Va rog frumos sa imi trimiteti un mesaj privat prin intermediul acestui site cu adresa voastra de mail sau o puteti posta chiar aici. Va trimit pe e-mail toate detaliile. Nu imi cereti sa va caut eu trimitandu-va mesaje private pentru ca nu o voi face. Nu este in interesul meu. Nu caut decat sa imi extind reteaua de colaboratori, insa nu ma voi ruga de nimeni. Daca sunteti interesati, ori lasati adresa de mail aici, ori printr-un mesaj privat.
Numai bine!
Se pare ca exista o problema pe site-ul tpu.ro si anume sistemul de mesagerie privata care dupa cum se pare este defectuos. In consecinta, va rog sa lasati adresa de e-mail aici si va contactez pe toti.
Tuturor celorlalti care au postat adresa de mail am trimis detaliile.
Numai bine!
Sunt studenta la Limbi straine in ultimul an, cunosc gramatica limbii romane foarte bine. Daca inca sunteti interesat(a) ma puteti contacta.
Caut persoane pentru diverse joburi online simple cum ar fi scriere de articole, tehnoredactare, introducere dare etc, detalii pe email, TPU@reapdevelopment.com
Buna seara! as fi interesata de ofertele dumneavoastra.
Adresa mea de email este: mihaelamanole2010@yahoo.com
Buna,as dori si eu sa aflu mai multe detalii despre acest job, desigur daca mai este valabil.E-mail:dee_nni@yahoo.com
Si pe mine ma intereseaza acest job. Indeplinesc toate aceste conditii. Email: jitaru_liliana_irina@yahoo.com
Buna ziua, ma numesc Sever Mota, si as dori sa aplic pentru postul de tehnoredactor, consider ca ma incadrez in cerintele dumneavoastra si mi-ar face placere sa colaboram. Va doresc o zi buna si astept un raspuns cu nerabdare.
Am uitat, din pacate, sa imi las datele de contact, adresa mea de e-mail este
sever.mota@gmail.com iar numarul meu de telefon este 0724 720 430, imi cer scuze ca a fost nevoie de doua mesaje pentru a va spune ca imi doresc postul pe care il oferiti, din nou va doresc o zi buna.
BUNA, cunosc foarte bine gramatica limbii romane si stapanesc tastatura destul de bine, de asemenea pot spune ca sunt responsabila, serioasa si meticuloasa si consider ca ma potrivesc profilului cautat de dumneavostra. Daca sunteti interesat va rog sa ma contactati la adresa ddaisy0994@yahoo.com.
Buna ziua. Sunt tehnoredactor cu experienta, interesata de propunerea dumneavoastra. Multumesc.
Buna ziua! ma intereseaza si pe mine o colaborare cu dumneavoastra pentru tehnoredactare, in cazul in care mai este valabil acest anunt. Mentionez ca am experienta in tehnoredactare, in trecut efectuand lucrari de licenta pentru anumite site-uri cu acest profil. Daca v-am trezit interesul, astept un raspuns din partea dumneavoastra.Va multumesc
Buna ziua! ma intereseaza si pe mine o colaborare cu dumneavoastra pentru tehnoredactare, in cazul in care mai este valabil acest anunt. Mentionez ca am experienta in tehnoredactare, in trecut efectuand lucrari de licenta pentru anumite site-uri cu acest profil. Daca v-am trezit interesul, astept un raspuns din partea dumneavoastra pe adresa de email ioana_alina1983@yahoo.com. Va multumesc
Buna ziua. Si eu sunt interesat de colaborare in acest domeniu. Stapanesc bine programe de grafica cum ar fi Corel Draw, PhotoShop si diferite programe de edidare. Adresa mea de e-mail este: damassc_pres@yahoo.com
Buna.M-ar interesa si pe mine acest post.Stiu ca e mai de demult, dar poate mai este valabil.
As dori si eu mai multe detalii despre acest job si poate colaboram.Adresa de email este: barbuadriana@rocketmail.com
Ma numesc Lapovita Laura, sunt studenta la Facultatea de istorie, sectia de Istoria artei, anul 2. Ma recomanda experienta de redactor pe perioada liceului, participarea la olimpiade scolare si concursuri de literatura, cu obtinerea de rezultate importante. De asemenea, am cunostinte solide de gramatica limbii romane, cat si de cea a limbii engleze. Daca oferta mai e valabila, adresa mea de e-mail este lapovita_laura_lavinia@yahoo.com.
Buna ziua! Sunt interesata de acest anunt. Cunosc gramatica limbii romane foarte bine si tastez repede si corect la calculator. Sunt proaspat absolventa de facultate. Daca mai sunteti interesat, mailul meu este: adilarefi@gmail.com
O zi buna!
Salut!
Daca mai este valabil anuntul ma intereseaza sa aflu mai multe detalii si sa colaboram.
Cunosc foarte bine regulile de gramatica / ortografie ale limbii romane. E-mail: oceanbluetime@yahoo.com
Tehnoredactez de aproape 20 de ani, cunosc gramatica limbii romane si m-ar interesa o colaborare. As dori in primul rand sa stiu cu cat se plateste o pagina tehnoredactata, care este ritmul de lucru si bineinteles, daca activitatea este legala.
Buna ziua! Am experienta bogata in tehnoredactare; am executat numeroase lucrari de licenta, colaborand cu diverse firme. Desigur, am cunostinte f. bune de gramatica a limbii romane. Adresa mea este: mihaela_m76@yahoo.com
Buna ziua, ma intereseaza acest anunt, daca mai este actual. Astept detalii pe diaconu.roxana@yahoo.com. Va multumesc
Buna ziua, ma intereseaza acest anunt, daca mai este actual. Astept detalii pe diaconu.roxana@yahoo.com. Va multumesc.
Buna ziua, daca anuntul mai este valabil, atunci acesta este mail-ul meu: dida_lupan@yahoo.com. Mult succes!
Sunt interesata de aceasta oferta.Am experienta in tehnoredactare.
Contactati-ma pe monicurticean@yahoo.com.
Multumesc