Inainte de a incepe "hobby-ul", informeaza-te direct, la potentialii clienti, care sunt conditiile de livrarare a materiei prime( documente, certificate, cantitati etc.)--- orice manager de restaurant iti poate furniza informatia. Daca nu ai un minim de informatie, nu se merita efortul si investitia( oricat de mica ar fi ).
Daca tot te lauzi cu aceste calitati native," exerseaza-le" in cresterea iepurilor, dar numai ca hobby---ies cativa banuti de buzunar! Ca afacere, cresterea iepurilor nu are potential de dezvoltare, cel putin deocamdata( nu exista abatoare specializate, romanii nu au in specificul lor alimentar carnea de iepure ).
Nu ma laud.
Si nu vreau sa colaborez cu abatoare, nu e convenabil.
Dar as putea sa vorbesc cu anumite restaurante care au carnea de iepure in meniu, sa cumpere de la mine, dar asta mai tarziu, cand o sa am si ce vinde
Momentan vreau doar sa ii cresc si sa ii vand ( vii ) incepand ca un hobby, dupa daca merge treaba, o sa ii cresc si pentru carne si pentru blana.
anonim_4396 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: