As ramane intre barman si bucatar, pentru ca nu ma simt 'artist'.
Probabil as alege bucatar, ca e meserie banoasa, si nu trebuie sa lucrezi cu oamenii.
Barman e mai usor la inceput, dar nu la fel de banos, si de la o vreme te saturi sa stai la dispozitia oamenilor.
Ca frizer poti sz castigi bine si daca iti place nu va fi nici o meserie grea. Ca barman nu stiu ce sa zic, iar ca bucatar se castiga bine rau dar trebuie sa fi constient de lipsa weekend-urilor si de faptul ca o sa muncesti mult peste program si toate cele. Dar la fel daca iti place o sa fie ok plus ca trebuie sa pui pasiune si sa fii constient de pierderi si castiguri in fiecare caz si asa alegi care ti se pare mai ok. Bafta!?
Pai ti-as spune ca Barman pentru ca asta fac si imi place, castigi bani, te distrezi la maxim/iti traiesti viata, doar ca nu-i o meserie de lunga durata si la asta ma refer ca anii trec si trebuie sa-ti faci familie... Ai contact direct cu oamenii si e totul super, iveti scoala vietii.
Daca vrei sa te faci frizer e bine si asa se castiga bani, nu ai un program mizer, plus ca-i relaxant. De asemenea ai contact direct cu omul si e bine. Te mai distrezi auzi povesti, etc.
Daca vrei sa fii bucatar, mie sincer nu imi place pentru ca e haos acolo in bucatarie, e stres + ca nu ai contact cu oamenii doar cu staful de acolo. Acum depinde si daca te pasioneaza.
Daca o faci cu placere nu-i nimic rau acolo sa stii, castigi mai multi bani aici fata de cele 2 meserii enumerate mai sus.
Esti liber sa alegi si sa incerci fiecare dintre ele si vezi care iti place mai mult.