A mers cu monese! Am dat comanda si mi-a venit cardul. L-am legat de Paypal si pot sa-l folosesc pentru cumparaturi online. Cred ca pot sa scot si bani, merge la bancomat. Multumesc, chiar a mers monese! M-am uitat si da, e cam limitat, ma gandeam pentru cumparaturi online, dar vad ca merge orice mastercard sau visa, paypal nu e universal. Am vrut paypal, credeam ca e universal, dar ajuta sa nu scrii detaliile cardului de fiecare data. Deci, a mers monese!
Fain. Ce smecheri is aia de la banca. Dai incolo, cu paypal, mai in siguranta.
Deci paysafe card ai un cod cu care platesti, 5 euro, 10 euro, paypal, legi un card bancar de el, ca sa nu mai pui numerele de pe card de mii de ori, si da, e sigur, caci nu vede datele de pe card cel caruia ii platesti.
Cel mai usor si rapid e sa deschizi un cont revolut si inca unul pentru cel/cea din Romania. Acum ai si optiunea de cont pentru economii unde primesti dobanda zilnic pentru banii tinuti pe cardul lor. De exemplu daca ai 1000e pe cont primesti de la 25 la 45 euro pe zi in functie de tipul de cont si transferurile sunt instant. https://t.ly/tNChg
Bafta!