Daca tu tii cu statul ești cel mai mare prost, tara e vândută de mult
Ai pus intrebarea pentru cazul daca dispar banii fizici.
Numerarul tau nu va mai exista sau nu va mai avea nici o valoare.
Tin cu stautul pentru ca el tine societatea functionala.
Tu efectiv vad ca nu poti intelege acest aspect.
Dupa cum ti am mai zis si in restul discutiilor... o sa cresti si vei intelege. La anii tai inteleg ca doar banii conteaza si nu intelegi restul lucrurilor care se intampla in jurul tau.
Muhahahah cati idioti o dau cu sclavia.
Mor de ras.
Cate aberatii scrise pe aici.
Pai voi aveti impresia ca daca cineva va vrea scalvi si sa va controleze sa scapa rahatul ala de hartie colorata? hahahahaha
Daca tii cu statul înseamnă că ești comunist! daca ai fi cantaret de exemplu și te-ai duce la concerte și ai lua bani, nu ai declara pentru că iei bani în mână!
Și de ce să tii cu statul, tara asta e vândută, România are datorie vreo 64 miliarde de euro și ca să acopere din datorii ne taxează pe noi prostii jumatăte din salariu!
Nu mă mai lua pe mine cu vrăjeala asta că nu merge!
Degeaba plătesti la pensie de exemplu, că trebuie să muncești 50 ani că sa ai o pensie de 10-15 milioane, din cât cotizezi nici cu jumate nu te mai alegi și hoții au mărit vârstă de pensionare că sa nu mai apuce nimeni pensia! ăsta e crudul adevăr! Și la sănătate nu știu ce să zic, eu cat am muncit nu am avut nevoie de servicii medicale!
Pai știu cazuri care oamenii au muncit 40 ani și au 1000 lei
Plm,nici nu mă interesează!
Dar și eu și tu nu am platit școala cu bani, am platit cu timpul nostru care e mult mai valoros decât banii! Și școala e o pierdere de timp, școala te învață doar sa fii un angajat adica sclav nu te învață să fii patron, că școala vrea că sa creezi roboti pe banda rulanta nu oameni inteligenți!
Hai gândește-te puțin cine ți-a platit școală, nu mai devia de la subiect. Că fără să știi să scrii și să citești nu ajungi tu patron. Hai nu mai devia de la subiect. Cine ți-a platit școala și cu ce bani?
Nu mă interesează am zis! In ziua de azi este internet, înveți tot pe internet ce nu înveti la școală! Și Părinții tai te pot învăța să scrii și să citești!
Tu zici că statul plătește școala, statul are interesul lui sa adune sclavi adică forte de muncă pe niste bani de nimic!
Ție îți convine de exemplu sa faci 5000 lei pe lună și din aia sa îți ia 2000 lei, sigur că nu ți-ar conveni, in ziua de azi toată sunt scumpe și nici nu mai poți trai decent!
Sa ne scrii la 2 săptămâni după ce o sa te opereze un medic care a învățat pe YouTube? hahaha
Eu nu am avut nevoie niciodată de servicii medicale, in ziua de azi mai degrabă merita sa te duci la un medic privat decât de stat, că dacă ești de stat te programează la pulivară! daca primeam salarii decente mai ziceam, de abia 5000 lei daca este un salariu decent, la ce scumpe sunt toate ar trebui sa primim salariu minim de 10000 lei pe lună
Da.
Desi este mai ușor cu cardul, incerc să plătesc cu cash cat se poate de mult!
Și medicul ăla de la privat l-a învățat mă-sa pe YouTube?
Auzi, tu bănuiesc că muncești. Cum ajungi la munca?
Mai bine cash că dacă ai card plătești multe taxe și nu poți să salvezi bani!
Cu bani cash poti sa nu plătești deloc la stat gen cum e tata e lăutar, are 50 ani și nu a platit in viața lui la stat
Pai? Cu mașina cu bicicleta? Pe unde mergi? Pe strada sau prin pădure?
Da, pentru ca oficial nu vor mai exista pareri contrare opiniei statului. Daca vei avea vreo parere care nu se aliniaza cu ce zice statul, nu vei manca. Fie vei fi de acord cu tot ce spune statul fie vei muri de foame.
Nu-ti plac gandacii? Daca statul spune ca sunt buni atunci ii vei manca cu placere.
Nu sunt sclavul statului, se găsesc modalități prin care poți să faci bani și să te piși pe statul roman
Nu plătești dar s-a bagat taxă odată taxă de mers pe drum da o scos-o! dar mi se pare ciudat, într-o zi o sa bage taxe pe aerul pe care îl respiram
Și la mine pe strada nici nu se"a asfaltat
A dracu străzi de mergi gratis pe ele. Cum o fi apărut asfaltul acolo?
Nu mă mai lua cu de astea că nu mă interesează! daca nu trăiești decent și mori de foame nu te mai interesează nimic