| Marius1789 a întrebat:

Ce înseamnă să plătești în 4 sau 8 rate fără dobândă? Că vreau să cumpăr ceva online şi am dat de opțiunea ăsta.

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Se imparte pretul obiectului la 4 sau la 8 si platesti exact cat iti da rezultatul, in fiecare dintre cele 4 sau 8 luni. Daca vrei mai mult de 8 rate, la suma de plata se mai adauga si dobanda. E ca si cand ai face un credit.

| danutzu96 a răspuns:

Banca iti pateste produsul si tu dai in pretul aparatului impartit in 4 sau 8 transe bancii inapoi.

| Marius1789 explică (pentru ardnaxur1961):

Deci să înțeleg: Eu vreau să îmi cumpăr un laptop şi încă ceva pe lângă el pe același site. În total e 2800 de lei. Eu prețul ăsta îl împart la 4 sau 8 şi plătesc în 4 sau 8 luni suma, nu?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Marius1789):

In principiu, da. Citeste, insa, cu atentie, TOT ce scrie pe pagina cu oferta asta. Inclusiv ce scrie cu litere mici, mici de tot. Si, daca nu esti complet lamurit, cu siguranta exista un link de contact; scrie un mail si roaga-i sa-ti explice babeste.

| DrMundo a răspuns:

Inseamna ca daca un obiesct costa 200 de lei, pretul va fi impartit in 4 deci timp de 4 luni vei plati 50 de lei, sau daca vrei in 8 luni vei plati 25 lei pe luna si fara dobanda inseamna platesti 200 lei fara sa trebuiasca sa platesti in plus