Se imparte pretul obiectului la 4 sau la 8 si platesti exact cat iti da rezultatul, in fiecare dintre cele 4 sau 8 luni. Daca vrei mai mult de 8 rate, la suma de plata se mai adauga si dobanda. E ca si cand ai face un credit.
Banca iti pateste produsul si tu dai in pretul aparatului impartit in 4 sau 8 transe bancii inapoi.
Deci să înțeleg: Eu vreau să îmi cumpăr un laptop şi încă ceva pe lângă el pe același site. În total e 2800 de lei. Eu prețul ăsta îl împart la 4 sau 8 şi plătesc în 4 sau 8 luni suma, nu?
In principiu, da. Citeste, insa, cu atentie, TOT ce scrie pe pagina cu oferta asta. Inclusiv ce scrie cu litere mici, mici de tot. Si, daca nu esti complet lamurit, cu siguranta exista un link de contact; scrie un mail si roaga-i sa-ti explice babeste.
Inseamna ca daca un obiesct costa 200 de lei, pretul va fi impartit in 4 deci timp de 4 luni vei plati 50 de lei, sau daca vrei in 8 luni vei plati 25 lei pe luna si fara dobanda inseamna platesti 200 lei fara sa trebuiasca sa platesti in plus
andreiscripcaru întreabă: