Ce mașină ar fi bună pentru început? Urmează să dau examenul curând și dacă îl iau (să sperăm că am învățat de am rupt) aș vrea să îmi iau o mașină dar nu știu ce mașină. Eu m-am gândit la unele, dar sunt prea puternice, au prea mulți cai și de asta vreau să îmi spuneți voi o mașină decentă, cât de cât frumoasă care ar fi bună pentru început
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Bai daca stii ca stii sa mergi cu masina si nu numai daca stii, e ideea daca stii ca esti un tip controlat si nu faci pe viteazu in trafic si nu faci depasiri anpulea doar ca sa arati tu ca esti schumacher, ia-ti varule direct masina pe care vrei sa o iei, daca stii ca nu o sa o busesti.Ca de ce dracu sa mai bagi 2000-3000 de euro intr-o tigaie de masina si sa arunci banii asa pe fereastra?
E logic esti incepator mergi si tu incet cu ea pana te inveti apoi mergi mai rapid.Ca sa-ti dau un exemplu eu prima luna am mers exact cum scrie la carte, apoi sa zicem pe un drum pe care in prima luna mergeam cu 50 luna urmatoare am urcat la 55 si asa mai departe, bine dar faceam astea pe drum intre localitati, nu prin mijlocul orasului si o faceam cand era drumu liber, asa evoluezi.Si au trecut 2 ani de cand am permisu si n-am lovit pana acum masina.Asa evoluezi crescand usor viteza.Nu cum fac vitejii astia care iau permisu de 3 zile si apoi baga picioru in ea la maxim si intra cu ea in gard.
Te contrazic ferm. Una e sa iti alunece picioru pe acceleratia une-i masini cu cai putini si motor mic.Alta e sa iti alunece pe una puternica.Ia in calcul virajele, ia in calcul faptul ca nu conduce doar vara, conduce si iarna. Derapaje, mentinerea distantei fata masina din fata. Iti spune asta o persoana care s-a trezit aruncat intre bornele 'chilometrice' dintre oras, pe zapada, am tras brusc de volan 2 cm cum s-ar spune, si m-am invartit ca un titirez.Nu stiu daca aveam 3 4 luni de permis.Asa ca, mai bine merge pe preventie. Eu am fost un caz 'special ' in care masina nu am avut in familie, eu am luat primul carnetu, si acum ma pregatesc de permis profesionist, nu sfatuiesc persoanele incepatoare sa isi ia masini puternice. Pentru ca toti avem frustrari, toti avem zile bune/proaste, si traficu e si asa vai de mama lui de aglomerat.Masina e fier, o sa o loveasca, mai ales la jenti, la parcarea langa bordura, botu masini la fel daca e prea lunga o sa il atinga, la fel si la portbagaj. E imposibil sa nu lovesti masina, deci de asta e bine sa iti iei una de tavaleala, sa o tii 2 3 ani, si dupa cand inveti cat de cat, sa iei una 'stats'
Un Opel Vectra pe benzina, la vreo 1000 de euro.
Ai masina solida la bani de cauciucuri. O lovesti, faci ce vrei cu ea. Faci reviziile oriunde. Foarte spatioasa. Da caldura repede. Nu prea se strica.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.133.154.208) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro