Mersi prietene, foarte frumos punctat. Nu sunt dilit la cap, să o duc la 180 km/h, oricum. Foarte bine punctat de la jos la sus.
Te contrazic ferm. Una e sa iti alunece picioru pe acceleratia une-i masini cu cai putini si motor mic.Alta e sa iti alunece pe una puternica.Ia in calcul virajele, ia in calcul faptul ca nu conduce doar vara, conduce si iarna. Derapaje, mentinerea distantei fata masina din fata. Iti spune asta o persoana care s-a trezit aruncat intre bornele 'chilometrice' dintre oras, pe zapada, am tras brusc de volan 2 cm cum s-ar spune, si m-am invartit ca un titirez.Nu stiu daca aveam 3 4 luni de permis.Asa ca, mai bine merge pe preventie. Eu am fost un caz 'special ' in care masina nu am avut in familie, eu am luat primul carnetu, si acum ma pregatesc de permis profesionist, nu sfatuiesc persoanele incepatoare sa isi ia masini puternice. Pentru ca toti avem frustrari, toti avem zile bune/proaste, si traficu e si asa vai de mama lui de aglomerat.Masina e fier, o sa o loveasca, mai ales la jenti, la parcarea langa bordura, botu masini la fel daca e prea lunga o sa il atinga, la fel si la portbagaj. E imposibil sa nu lovesti masina, deci de asta e bine sa iti iei una de tavaleala, sa o tii 2 3 ani, si dupa cand inveti cat de cat, sa iei una 'stats'
Un Opel Vectra pe benzina, la vreo 1000 de euro.
Ai masina solida la bani de cauciucuri. O lovesti, faci ce vrei cu ea. Faci reviziile oriunde. Foarte spatioasa. Da caldura repede. Nu prea se strica.
Iommix întreabă: