Orice in afara de: armata, aviatie, politie, jandarmerie, securitate, pompieri.
Profesor de educație fizică și sport.
Nu știu dacă te vei descurca ca salvamontist. Sau sezonier ca salvamar.
Cine mai are idei să le posteze.
Momentan trăiește-ti viața, încearcă să aflii cât de aproape poți ajunge de o comă alcoolică până să intrii in ea și bucură-te de excesele și cretinismul tinereții că eu am 16 ani și nici eu nu am vreo idee despre ce vr să fac
Exista numeroase operatii acum, si eu sunt intr-o situatie similara, la un ochi trece de -3 si tata, care lucreaza in domeniu (jandarmerie) a spus ca daca vreau sa dau la academia de politie pot sa-mi fac operatie (daca faci 18 ani inainte de admitere), si in 5 ani cand faci tu 18 o sa fie si mai avansata tehnologia, si mai usoara procedura si toate cele. Eu zic sa te gandesti la asta, si sa vezi ce meserie ti-ar place cel mai mult, ca vederea se repara pana la urma in ziua de azi.
Stai liniștit că nu e vorba că mă gândesc permanent la meserii. Vreau sa știu pe ce mă axez și între timp, îmi trăiesc așa cum știu viața, făcând ce tâmpenii pot . Doar că vreau sa am un drum de urmat, nu vreau să mă trezesc la o anumită vârstă și să nu am o meserie, nu vreau sa stau cu părinții toată viața mea și să stau pe "pensia lor". O metaforă. Ce sa zic, o să îți urmez sfatul sa vad ce se întâmplă? Mi-ar placea sa am un prieten ca tine
ești așa pozitiv și nu-ți prea bati capul cu problemele. Trăiești liber și asta e o parte buna, o calitate a ta. Felicitări!
Da, m-am gândit și eu la asta. Că o să evolueze. Doar că nu știu exact daca stagnează la 18 ani sau când o să pot să fac sport după operație. Și da, fac 18 înainte de admitere. Fac 18 din clasa a 11a. Mulțumesc mult de sfat, apreciez.
raduorer11 întreabă: