| Autoplex a întrebat:

Ce parere ati avea de un website auto unde cauti o masina, o vezi in realitate, platesti pe platforma web, proprietarul primeste banii de la platforma web. Si s-a facut o tranzactie in siguranta fara compromisuri.

Ideea este ca banii sunt retinuti de platforma web cateva zile de siguranta, incaz ca proprietarul a vandut o masina defecta care nu parea la inceput, se poate deschide un caz.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu mi as vinde masina prin asa platforma.

daca sunt de buna credinta stiu ca masina e ok deci nu vor fi probleme asa ca nu vad de ce sa dau comision de intermediere.

daca sunt de rea credinta nu m as complicat cu platforma ca mna... stiu ca s-ar putea sa nu imi mearga

| nicu991 a răspuns:

Și contractul de vanzare-cumparare plus actele necesare cine le intocmeste si semneaza?

| Pantagruel a răspuns:

Eu ca vanzator nu as face asta cand pot sa imi vand masina in nenumarate moduri si sa am banii la fel de repede precum noul proprietar intra in posesia masinii.
In momentul vanzarii, cumparatorul evalueaza produsul si este constient ca vanzatorul nu ofera garantie.
Pana la urma este un obiect SH.

| Autoplex explică (pentru suntserios):

Am observat ca de obicei (inclusiv eu) cand vizionez o masina si vine vorba de platit o suma maricica cuiva necunoscut este o temere. Mai ales cand te duci sa vezi si iei masina de o strada pustie cu banii la tine. Asa daca as plati pe o platforma as avea incredere ca banii mei sunt in siguranta, stiu ca plec cu masina.

Stim bine ca multi vanzatori par ok la inceput dar de fapt nu sunt de incredere.

Este benefic din punct de vedere al cumparatorului. Dar intr-adevar pentru vanzator este mai benefic metoda traditionala.

| nicu991 a răspuns (pentru Autoplex):

Si temerea ca-ti livreaza aia o masina fara motor, defecta sau furată unde e? Mai bine apelezi la Mașina Potrivita pe Youtube, se duce, vede masina, iti preda un raport amanuntit cu defecte sau piese uzate si daca vrei o cumperi daca nu, cauti alta.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Autoplex):

Nu as cumpara niciodata o masina de o suma maricica de pe o strada pustie. Ne vedem la reprezentanta la un test, acolo negociem merge la un birou de acte... si chiar nu vad de ce as da bani cash

| Autoplex explică (pentru nicu991):

Exista pe website o verificare vin si iti arata toate detaliile, accidentele, etc.

Ideea spus este referitor mai mult doar pentru o plata in siguranta.

| Autoplex explică:

Caut idei ce si-ar dori vanzatorii si cumparatorii cand cumpara o masina, sa pot dezvolta ceva folositor, un sistem mai bun.

| nicu991 a răspuns (pentru Autoplex):

Stai linistit ca-s masini care au fost dauna totala si se vand cu VIN in regula. Mai exista Car Vertical pentru verificari, desi mi se par superficiale informatiile de-acolo.