David Barla, vrei să spui.
Ai urmărit prezentarea lui? Câți bani cere pentru curs?
Ai ajuns la interviul cu ei? Știi câți bani cer pe curs? E un curs de vânzări online. Ei fac cu tine un curs. Ce faci tu cu cursul, cum
îl folosești e responsabilitatea ta, nu a lor.
Este 100% teapa.
Am urmat prezentarea lui si am discutat cu cineva la telefon care a cerut 500 euro, 1000 euro si 1500 euro pentru cele 3 segmente de "inrolare" in "mentorat".
De fapt el pleaca in vacante luxoase pe banii platiti pe cursurile acestea. Nu ofera transparenta, rambursare daca nu esti multumit, garantia satifsfactiei, iar testimonialele din partea acelor necunoscuti pot fi foarte usor produse. Nu va irositi timpul si banii
Ce fainnn. Dar nu înțeleg cum așa repede? Cum ti ai strâns abonați așa repede pe ActiveCampaign? Ca practic de acolo începe nu? Eu nu am reușit am greșit undeva cred, sunt de 3 luni deja si nu am făcut niciun $. Mersi de răspuns!
Sunt interesata si eu sa cumpar programul Libertate prin afiliere insa sunt putin sceptica. Am vorbit cu 3 clienti, care deja s-au inscris si mi-au spus ca merita si ca se fac bani daca ma implic. Unul mi-a aratat si vanzarile lui pe ce ceva pltforma si am vazut ca este real. Dar nu stiu ceva ma tine reticienta ca am vazut si comentarii negative. Parerile sunt impartite din cate vad. Oricum am verificat mai multe cursuri online si nicaieri nu am gasit ceva unde toata lumea este multumita si rezultatele sunt garantate. Nimeni nu ti garanteaza nimic in ziua de azi.
Uita- te putin cine a raspuns la intrebarea ta, doar conturi facute special sa laude acesta teapa.
Eu am luat acum 2 luni programul lui si nu mi se pare o teapa. Te invata lucruri foarte esentiale precum marketing afiliat, Facebook ads, email marketing etc. Pana la urma de tine va depinde daca faci bani sau nu. El iti da programul si tot ce ai nevoie, restul tu trebuie sa faci. Eu am incasat vreo 11 comisioane la programul Builderall in 2 luni. Majoritatea vanzarilor le-am facut din TikTok si Facebook ads.
Deci sa inteleg ca nici macar nu ai luat programul lui dar zici ca e teapa. Ok, spor!
Nu e scam, doar daca nu te implici pierzi bani. El iti da programele de afiliere, pasii necesari si dupa tu trebuie sa promovezi sa faci comisioane. Totul depinde de bagajul tau de cunostinte, buget si experienta in vanzari online. Eu am luat si nu imi pare rau. Spor!
Sint interesat sa cumpar programul Libertate prin Afiliere de
David Barla.
Stie cineva daca este pe bune sau o pacaleala.
Este ok cursul mai știu pe câțiva care or luat. Poți lua cu încredere. Faza e în felul următor, cursul chiar e foarte ok dar nu îți garantează succesul ( ar suna cliseic dacă ar fi zis asta ). Cursul doar îți vinde o idee de afacere o schema pe care tu cu resursele tale sa o lui ulterior în practica. Ii poți scrie eventual în privat pe instaurat ( cauți David Barla si îl găsești are contul verificat) și sa zici te rog eu mult ca ești din parte lui Denis Răzvan
David Barla e numele, care e un baiat super fain si om cu tine. La fel si Ionut si restul echipei. Nu iti promit marea cu sarea, metode de imbogatire peste noapte sau alte prostii de genul cum din pacate e plin in online..Am mai patit in trecut cu niste cursuri de la Investitorii pentru crypto sau Emag, la care pot spune ca au fost bani aruncati pe geam. Insa aici in schimb, in Libertate prin afiliere, am primit ceva concret. Un ghidaj complet, asistenta 1 la 1 doar pentru mine, nu pentru 100 de persoane cum aveam la Investitorii. Am primit recomandari, sfaturi. Deci nici nu se compara una cu cealalta. Iar legat de castiguri, sa nu va asteptati la mii de euro peste noapte, ca nu e cazul, insa asta e valabil peste tot. Eu si cum si alti clienti din program, pentru ca exista o comunitate privata cu toti clientii, sunt rezultate publicate constant. O medie realista a incasarilor, e cam aprox 1500, 2000 euro/luna cam dupa o perioada de 3-4 luni de la finalizarea implementarii. Ceea ce pentru Romania cel putin si la stilul meu de viata cu 2 copilasi, nu ma pot plange. Deci da, sunt si oameni faine ce ofera valoare pe piata, nu doar persoane fake ce iti vand povesti.
Pe mine a reusit sa ma pacaleasca, bineinteles ca nu poti estima de dinainte daca 'schema' se potriveste cu principiile tale sau nu, iar eu am acceptat sa platesc cursul fiindca mi-a spus ca am timp 15 sau 30 zile (nu tin minte) sa imi dau seama daca mi se potriveste sau nu fiindca pot renunta si sa mi se returneze suma. Am cerut asta, insa a spus sigur vorbesc acum cu avocatul si a revenit si a spus ca nu s-a aprobat cererea. Platisem 6 sau 700 euro degeaba. Nu as face asa ceva, ce face el, pentru nimic, indiferent cat de repede as ajunge sa ma imbogatesc, nu as putea sa traiesc cu mine, m-as urâ
Dacă cunoști cât de cât pe calculator este ok dacă nu te lasă cu ochi în soare.
Asistență răspunde doar o data pe zi si doua cuvinte iară după ora 5fix pa nu te mai baga în seama, dar mia plăcut asistentul care a luat banii el are program prelungit pana la 8 seara.
Review Libertate prin Afiliere.
Programul este împărțit în 5 capitole / categorii principale. Sunt 7 în total dar ultimele 2 sunt mult spus capitole deoarece constau doar dintr-un video fiecare; un video despre Clickbank și unul despre 2Performant.
Astfel, cursul conține la ora actuală 41 de lecții, majoritatea video-uri.
Primul Capitol, "Introducere", constă din 4 video-uri introductive care sunt despre curs în general, mindset și comunitatea LPA.
Capitolul 2, "Trainingurile de Bază", constă din 10 video-uri, cu generalități, termeni și idei de bază ale marketingului afiliat. Nimic tehnic până aici.
Capitolul 3, "Modelul de afacere", constă din 2 video-uri și 2 lecții scrise. Din nou: mindset, povești motivaționale... nimic nou, nimic tehnic și concret până aici.
Capitolul 4, "Traningurile de Implementare". Aici lucrurile devin interesante : ). Aici descoperim mult vestita "Afacerea la cheie".
13 lecții în care urmează să descoperi că afacerea la cheie înseamnă cum să înveți să promovezi afacerea lui David.
Lucrurile decurg astfel. David are 3 produse digitale proprii pe care le promovează și vinde: Lifestyle Design – platformă de dezvoltare personală (abonament lunar de 27 euro/Lună), Libertate prin Afiliere (1500-2000 euro cu plată integrală - https://afacereautomatizata.ro/pachete-lpa) și Marketing Hero (89 euro/lună sau 445 euro/6 luni sau 837 euro anual – depinde fiecare ce pachet își alege). Marketing Hero este platforma lui prin care îți faci integrările (îți setezi Landing Page-ul, Campaniile de e-mail marketing / automatizările, baza de date a e-mailurilor colectate, etc.).
Afacerea la cheie înseamnă pe scurt că odată ce ai intrat în LPA, trebuie să-ți faci cont pe platforma lui, Marketing Hero, pentru a-ți putea face integrările. Iar apoi să începi să-i promovezi lui cursurile în schimbul unui comision. Practic, tot ce "înveți" este să faci marketing afiliat cursurilor lui.
Cum? Care sunt metodele de promovare sugerate? Metoda numărul 1 pe care el o sugerează este traficul plătit pe Facebook. Cum se întâmplă asta? Păi făcându-ți o pagina de business pe Facebook pe care să pui niște poze generice, de preferat cu orice ce reflectă lux, bogăție și bunăstare, ca să fie sugestiv pentru ceea ce va urma să promovezi, adică cursurile lui David care te "eliberează" financiar.
Pe urmă îți faci add-ul (anunțul) pe care urmează să-l promovezi (pe banii tăi evident) și speri să ai conversie. Adică să captivezi în de ajuns de mult atenția lumii încât ei să dea click pe add, după care să ajungă pe landing page-ul tău, acolo din nou să găsească lucrurile în de ajuns de atractive încât să-și introducă adresa de e-mail pentru a trece la etapa următoare și anume să fie trimiși către pagina lui David cu Lifestyle Design.
Lifestyle Design este produsul cârlig, cel mai ieftin din toată suita, unde îți poți face un cont, cu gratuitate timp de 10 zile, timp în care poți testa programul și să anulezi abonamentul dacă dorești. Desigur, pentru asta trebuie să-ți bagi datele cardului, iar dacă uiți să anulezi abonamentul în decursul celor 10 zile, la finalul lor ți se vor trage automat 27 de euro pentru luna în curs.
Dar ideea nu e neapărat asta. Ideea e că odată ce ai obținut o adresă de e-mail, acea persoană va fi targetată cu o secvență automatizată de e-mailuri prin care se promovează la început Clubul Lifestyle Design (care practic are ca scop final vinderea programului Premium: Libertate prin Afiliere) iar apoi e-mailurile își schimbă obiectivul direct spre promovarea produsului Premium...din nou: Libertate prin Afiliere. Deci toate drumurile duc spre? Ai ghicit: Libertate prin Afiliere :D
Dacă persoana decide într-un final să facă pasul cel mare spre "Libertatea Financiară" cotizând cu 1500 – 2000 euro la bunăstarea lui David, atunci, odată ajuns în program, va afla și de Marketing Hero, unde este de la bun început îndemnat să se înscrie ca ciclul să fie complet.
Ca să menționez și Capitolul 5, "Generare traffic (promovare)", aici avem 7 vide-uri, din care doar 5 sunt faptice, adică care efectiv îți arată ceva cât de cât concret. Deci încă odată...dai 1500 euro pe un curs care are doar 5 video-uri care îți arată arta promovării digitale cu strategii (mult spus) care azi, în 2025, nici nu prea mai funcționează și riști să-ți arzi doar banii pe reclame fără să reușești măcăr să-ți ajungă lumea pe Landing Page, darămite să-ți mai lase și adresa de e-mail...de cumpărat nici nu mai poate fi vorba.
Acum că s-a înțeles în mare despre ce este vorba în mare în program, vin și observațiile. Ar fi foarte multe, dar o să vorbesc de cele principale doar, fiindcă review-ul ăsta deja e prea lung.
Curs despre Marketing Afiliat = cum să promovezi produsele lui David. Adevărat că el nu menționează explicit asta și spune că nu ești obligat să promovezi produsele lui dacă nu vrei, dar întregul curs este croit doar în jurul promovării produselor lui.
Marketing Hero = platforma lui prin care faci lucrurile pe care le poți face și prin Builderall de exemplu, dar cu 60 euro/lună mai mult.
Marketing Hero 89 euro vs Builderall 29 euro.
Ca să nu mai vorbim că Builderall (platformă pe care de altfel David a și promovat-o mult timp) este absolut net superioară față de Marketing Hero.
Afacere la Cheie = primești 3 Landing Page-uri sub mediocre pe care ești învățat cum să le integrezi pentru a promova afacerea lui David în speranța câștigării unui comision dacă lucrurile merg bine și oamenii cumpără.
Promovare / Generare Trafic = câteva video-uri vechi de 3 ani prin care înveți să-ți creezi un add account pe Facebook și TikTok și câteva "strategii" (mult spus strategii) care oricum nu mai dau rezultate prea bune în ziua de azi…asta pentru că algoritmii platformelor de social media se schimbă atât de rapid și într-un timp atât de scurt, încât și agențiilor de marketing le este greu să țină pasul și să genereze rezultate bune pentru clienții lor…iar apoi vine David, cu 3 vide-uri din 2022 despre Facebook adds. Super.
Garanția LPA = să colectezi cel puțin 400 de adrese de e-mail în 45 de zile maximum ca să-ți primești banii înapoi. Aici nu mai comentez nimic că e de prisos… mult success :) (mai ales dacă ești începător și începi de la 0).
Concluzii finale…oricât am încercat la început să scriu acest review într-o notă imparțială, n-am efectiv cum. Așa-zisul ăsta curs, este cea mai mare bătăie de joc pe care am achiziționat-o vreodată. Și nu doar în materie de cursuri. Oricum, nici nu pot numi mizeria asta "curs" pentru că ar fi o mare jignire față de celălalte cursuri pe care le-am luat de-a lungul timpului și de unde chiar am avut ce învăța.
Singurul motiv pentru care mi-am luat timp să scriu toate astea este pentru ca alții, care stau pe gânduri dacă să cumpere sau nu programul ăsta, să se gândească de 2 ori înainte ca să nu regrete după. Fiindcă pe interent nu sunt review-uri concrete despre programul ăsta (deși mă mir cum de nu), așa că am decis să scriu eu unul ca alții să vadă ce eu unul mi-aș fi dorit să văd înainte să cumpăr, dar n-am avut unde.
Pentru mine nu e așa mare lucru...eu cumpăr un curs pentru a avea informația sintetizată și structurată despre un subiect anume, pentru a mă scuti de ore în șir de căutat pe internet și pus informația cap la cap. Nu pentru că caut "pastila magică" sau "secretul nedescoperit" pentru că știu că așa ceva nu există.
Toată informația de care ai nevoie despre aproape orice pe lumea asta o poți găsi gratis pe internet. Ideea de a lua un curs este doar pentru a economisi timp sintetizând-o de unul singur.
Dar, din păcate, unii sunt atât de hipnotizați de astfel de "guru" încât orice filtru logic le este anulat și sunt în stare să-și dea și ultimele economii în speranța că la capătul tunelului îi așteaptă însfârșit libertatea financiară și viața de vis mult dorită și visată.
Și văd lucrul ăsta după cum se prezintă în feed chiar când intră în program. Optimism, entuziasm și bucurie la cele mai înalte cote...din păcate, odată ce parcurg tot programul, urmează să descopere realitatea dură.
Și pentru că sunt atât de absorbiți de această mreajă, majoritatea persoanelor care ajung în program nu vor da niciodată peste acest review înainte să pună cardul la bătaie, fiindcă efectiv nu stau deloc pe gânduri, să cerceteze, să caute pe internet niște opinii.
Iar dacă ajung să-l vadă, o fac atunci când este deja prea târziu. Când au cumpărat deja programul, și-au dat seama că ceva nu este în regulă și abia atunci încep căutările ca să vadă dacă mai sunt și alții ca ei în situația asta sau nu.
În încheiere. Se pot face bani din marketing afiliat? DA. Un canal bun de YouTube pe care îl recomand cu informație gratuită net superior mai valoroasă ca cea din lpa, este acesta: Wisdom Speaks https://www.youtube.com/@WisdomSpeaksOfficial/videos
Ai nevoie de poșirca asta de așa-zis curs? Absolut și Categoric NU!
Mult succes și sănătate tuturor.
Ma dor ochii la unele lucruri de aici.e trist ca unii confunda atat de grav lucrurile. Avem o problema enorma in societate.
Oameni buni, sunt in acest program de imediat un an de zile, prin urmare pot oferi un review concret.
La activ am investit peste 10.000 euro in cursuri si programe, in fel de fel de nise, de la crypto pana la forex si apoi la Emag.
Realitatea pe care unele persoane nu vor sa o vada la partea de Educatie prin cursuri in Romania, e faptul ca 90% dintre guru sunt oameni cu 0 expertiza in acel domeniu. Lucru pe care l-am invatat pe propria piele investind 5000 euro in cursul de Emag al baietilor din Cluj si primind in schimb o teorie banala, vaga si ramas de izbeliste, pe cont propriu. "Ia cursul, bafta!".
Si apoi cand vad ca cineva isi varsa frustrarile acumulate in viata personala si da vina pe un sistem care mie personal, nu vorbesc de altii pentru ca nu ar fi corect, imi aduce rezultate reale si concrete, e strigator la cer.
Doamna sau domnule drag care ai prezentat acest program ca fiind o "mizerie", de la un "tanar batranel" de 54 de ani care e trecut prin viata iti spun direct ca esti un nesimtit si mai mult si mai urat, si mincinos, pe langa. Cel mai probabil esti o persoana de la concurenta, cum se practica in strainatate mai ales dar oricum, e urat.
Scuzati-mi limbajul si revenind, sa va spun acum lucrurile concret. In cursurile de Crypto cu bine cunoscutii tepari "Investitorii" sau cel de Emag, ca si client ai parte de asistenta tehnica spre deloc sau 0. Cand esti la inceput de drum, mai ales in domeniul online, fara suport, nu faci nimic. De aceea ai nevoie langa tine de persoane cu expertiza concreta.
Ei bine, ce sa vezi, in asa zisa "mizerie" de program, Libertate prin afiliere, am avut parte pe durata implementarii sistemului de asistenta 1 la 1, direct cu o persoana, si foarte draguta de altfel, Maia. (daca vezi acest mesaj, iti multumesc inca o data pentru tot sprijinul oferit.)
Nu robot, nu am fost 200 persoane pe zoom, nu. Direct personal am putut discuta orice problema tehnica. Fapt ce automat m-a si dus la implementarea corecta a sistemului.
Si acum va intrebati, ok, implementam corect sistemul, si apoi ce?
Apoi ca si in orice alta activitate, conteaza implicarea ta si astfel creste si afacerea. Nu te poti implica spre deloc si sa ai asteptari de mii de euro profit peste noapte, nu exista.
La fel cum ei spun in program si sunt prezentate, cu aceleasi sisteme unii oameni castiga mai putin, altii mai mult. Si tot timpul am fost de acord cu acest lucru.
"Sistemul pare simplu, nu e nimic complex". Mai omule bun, tu vrei ceva complicat in care cand vezi pagina sa iti faci cruce?
Cu siguranta nu! E o platforma in stil academic, cu prezentare si indrumare pas cu pas, pe romaneste "ca la prosti".
Normal ca de asta am avut eu nevoie si restul oamenilor, incepand de la zero in domeniu, nu de nave spatiale pe care sa nu le intelegi.
Mai mult, nu se "invarte" tot sistemul in a promova produsele lor, ci partea cu promovarea produselor lor e optionala, nu te obliga. Insa daca stai sa faci un simplu calcul matematic de clasa a II-a, vei putea observa ca programul lor de afiliere cu ce produse au, sunt printre cele mai rentabile din tara, comisioane foarte bune si la fel multe dintre ele, recurente. E acel win-win clasic ce in State e practicat de zeci de ani si unele persoane in Romania zic ca e "teapa".
Intr-o colaborare, daca ambele parti castiga, pe termen lung, de ce nu? Mai bine du-te pe principiul, "lasa, sa nu mai aiba de castigat". Daca gandesti asa domnule "mizerie", e o problema mare acolo.
Iar pe langa aceste produse, poti fi afiliat la o scara larga cu multiple companii de afiliere internationale, de pe Clickbank, WarriorPlus si asa mai departe. Poti avea un portofoliu amplu de companii iar promovarea se poate scala la nivel international.
Acum partea cu rezultatele. Dupa cum mi-a spus domnul Ionut foarte clar de la bun inceput, "in afaceri tot timpul trebuie sa fim realisti si sa spunem lucrurilor pe nume". O tin minte chiar si azi.
In prima luna dupa finalizarea procedurilor am avut un profit de 380 euro.
Foarte simplu, ce am facut dupa asta, am vazut ca am rezultate si am alocat atentie si energie 100% iar dupa 3 luni am avut un profit de aproximativ 1700-2000 euro. Cu rabdare si munca, dupa un an, sunt la o medie de 4000-4500 euro profit/luna, depinde de perioada, evenimente, reglementari pe platforme, etc
Pentru un batranel stabilit in Madrid cu familia, pot spune liber, am atins libertatea financiara mult dorita, de o viata si le multumesc inca o data!
Ca sa nu va plictisesc, dragi oameni, pe scurt.
Vreti un program de mentoring unde eu ca si client care am inceput de la zero, am avut parte de indrumare buna, asistenta ori de cate ori am avut nevoie, sfaturi, platforma optima, pe intelesul meu, investiti in ei si urmati-le sfaturile si recomandarile. Si munciti!
Nu mai ascultati ce spune tanda si manda in online. Multi din pacate isi varsa frustarile din viata personala in online si nu zic adevarul gol golut, ci zic "adevarul" lor.
La fel ca si in viata sportiva, la trendul in voga, binecunoscut, fitness, cand un antrenor personal are 2 clienti.
Unul dintre clienti respecta toti pasii oferiti si ajunge la rezultatele dorite iar celalalt nu respecta nimic sau spre deloc, mananca prostii pe ascuns, nu urmeaza planul alimentar, probleme personale, etc si apoi nu isi asuma vina si blameaza antrenorul.
Oameni si oameni, caractere si caractere. Multa dragoste si fiti mai buni.
Dragă anonim,
Îți mulțumesc pentru feedback-ul detaliat legat de programul nostru Libertate Prin Afiliere. Cu toate acestea, aș fi apreciat și mai mult dacă ne-ai fi transmis aceste observații în mod direct, transparent, în loc să alegi să le publici online sub un cont anonim. Împreună, am fi putut găsi o soluție pentru a îți îmbunătăți experiența, deoarece suntem mereu deschiși la comunicare și gata să oferim informații sau strategii suplimentare acolo unde este nevoie.
Respect părerea ta, dar sunt câteva aspecte pe care aș vrea să le clarific în legătură cu ceea ce ai scris:
1. Lecțiile de mindset și motivație:
Ai menționat că partea inițială a programului, care include lecții despre mindset și motivație, este un lucru negativ.
Noi considerăm că mentalitatea potrivită este fundamentală, mai ales pentru cei aflați la început de drum în afaceri. Majoritatea clienților noștri ne confirmă că aceste lecții au fost esențiale pentru progresul lor, oferindu-le curaj și determinare să treacă la aspectele tehnice.
Este posibil ca tu să nu le fi găsit utile din ceva motive, dar dacă mindset-ul tău ar fi fost deja atât de dezvoltat încât să nu ai nevoie, probabil aveai deja un business de succes și nu căutai un curs pentru începători de la noi. Recomandarea mea este să apreciezi și partea de dezvoltare personală, deoarece nimeni nu trebuie să fie atât de ignorant, încât să refuze noi perspective sau motivație în plus. Mai ales că eu am făcut milioane de euro pe bune și nu vorbesc doar din cărți.
Programul nostru NU se rezumă doar la mindset și motivație – a doua parte se axează strict implementarea tehnică și pași practici pentru construirea afacerii tale.
2. Modelul nostru de business:
Ai afirmat că modelul nostru de business este bazat doar pe promovarea propriului program LPA și nu pe alte oferte de afiliere.
Într-adevăr, noi oferim posibilitatea partenerilor să promoveze și produsele noastre digitale (software, comunitate, platformă), plătind comisioane de până la 50%. Sute de persoane au câștigat deja comisioane promovând produsele noastre, iar dovezile sunt acolo.
Nu văd de ce acest aspect ar fi o problemă. Firme precum Amazon, Revolut sau Trendyol au propriile programe de afiliere. De ce noi nu am putea avea?
Mai mult, în programul nostru există tutoriale despre cum să alegi oferte de afiliere din orice altă rețea (ClickBank, WarriorPlus, 2Performant, sau companii individuale). Dacă ai ales să vezi doar produsele noastre ca singurele opțiuni, poate este pentru că nu ai vrut să cauți puțin pe platformele arătate în program pe care sunt SUTE și MII de programe de afiliere din toate domeniile posibile. Întradevăr dacă vrei să găsești ceva diferit și pe placul tău, trebuie să cauți puțin și să muncești puțin extra. Nu putem noi ghici în locul tău ce idei ai și ce vrei să promovezi. Noi îți arătăm structura, îți dăm exemple și template-uri pe care tu le poți personaliza pentru orice ofertă sau idee.
Majoritatea clienților noștri apreciază tocmai faptul că oferim o afacere „la cheie" – cu produse, funneluri și reclame gata făcute, alături de cele mai mari comisioane din România. Dacă îți dorești altceva, explorarea suplimentară rămâne responsabilitatea ta. Nici mie nu îmi alege nimeni altcineva în locul meu ce să promovez, cum să fac funnel-ul reclamele etc. Dacă nu îți convine template-urile noastre, ți le poți face pe ale tale. Asta e doar o scuză să nu faci nimic sau chiar lene.
3. Facebook și TikTok Ads „nu mai funcționează în 2025"
Aceasta este o afirmație complet eronată. Companiile continuă să investească masiv în reclame pe Facebook și TikTok deoarece funcționează. Noi, de exemplu, generăm peste 100.000 de euro lunar prin Facebook Ads, promovând produsele noastre digitale. Dacă reclamele nu ar funcționa, nimeni nu ar mai cheltui bani pe ele. Nu cred că mai are rost să dovedesc ceva aici. Facebook ads mereu a funcționat și va funcționa, altfel de ce vezi mii de reclame zilnic? Evident contează cum le faci, dacă le faci, ce buget de promovare ai etc. Să spui că nu funcționează este ca și cum ai spune că nu poți face pătrățele six pack la sala de fitness. Dacă tu nu ai făcut sau putut, nu înseamnă că nici la alții nu merge.
4. Tutorial mai vechi la Facebook ad account
Este adevărat că acel video este mai vechi dar asta pentru că pașii prezentați nu s-au schimbat. De exemplu, configurarea unui cont de reclame pe Facebook a rămas neschimbată. Cu toate acestea, vom actualiza materialele săptămâna aceasta pentru a reflecta orice eventuale modificări recente. Oricum sub video aveai și cu săgeți și screenshot-uri pașii, deci asta la fel e o scuză penibilă. Sau o aveai pe Maia de la suportul nostru, care te ajuta cu drag și chiar foarte repede. Chiar și ChatGPT sau un search pe Google îți putea zice la prima căutare "cum faci un cont de reclame". E ceva banal și simplu care durează 2 minute, dar eveident tu ai adus și asta ca și un argument și ai dramatizat să pară ceva rău și șocant. E clar că nu asta te-ai încurcat pe tine să poți avansa și știi și tu acest lucru. Oricine care își dorește ceva, măcar un search pe google poate sa dea dacă nu reușește.
5. Mentalitatea oamenilor care caută îmbogățire rapidă:
Este adevărat că unii cumpără cursuri cu speranța de a se îmbogăți peste noapte sau își investesc ultimii bani din casă. Totuși, acest fenomen nu este specific doar domeniului nostru – îl vezi peste tot. Oamenii isi fac rate pentru vacante, televizot sau isi baga banii in pacanele sau pariuri. Nu consider că este responsabilitatea noastră să schimbăm mentalitatea acestora, dar suntem transparenți în ceea ce promitem și educăm clienții să aibă așteptări realiste. Noi spunem peste tot ca ceea ce facem noi NU este o imbogatire rapida, cine intra cu acest gand sa isi asume. Eu nu sunt vinovat pentru gandirea oamenilor. Observi si tu ca este nevoie de educatie si pe partea de mindset deci nu este inutil cum ai spus tu mai sus.
Concluzie
Îți mulțumesc pentru feedback și sper să găsești programul potrivit pentru tine. Totuși, observ că nu ai implementat efectiv programul nostru și nu ai colectat adrese de email. Feedback-ul tău pare mai degrabă o opinie banală decât o critică bazată pe experiență practică.
Mult succes!
David Barla - fondator Libertate Prin Afiliere
anonim_4396 întreabă: