O porcarie la fel ca toate celelalte-twitter, facebook, myspace ect. Mie lene sa-l sterg dar intr-o zi il voi sterge!
Mi se pare un bun site pentru convorbiri dar pe primul loc pentru mine este facebook
Vezi tu depinde ce fel de persoana esti si din ce unghi privesti, eu unul zic ca are si partile lui bune, am cunoscut persoane noi si mi-am facut prieteni adevarati prin intermediul hi5-ului. chiar pe cel mai bun prt l-am cunoscut pe hi5 iar acum suntem nedespartiti
Sincer mie nu mi se pare o porcarie dimpotriva mi se pare cea mai buna retea de socializare dupa facebook:d
E o mare mare mare porcarie, de asta nici nu am
e si f.plictisitor,eu mor cand vad comentarii de genul ''frumy, scumpy, nice, fain, super, frum pozic, draguta'',***
bleaaaaaaaaaax>:p
Cel mai de **** site care l-am vazut vreodata, bug-uri peste buguri, acolo intalnesti cocalari si pitpoance de peste tot
site de ****. orice dar nu hi5 daca vrei ceva mai calumea incearca facebook.
Nu mi se pare o porcarie...Am si eu... il folosesc mai mult pentru barn buddy da` si pentru altceva
Are si parti bune si parti rele
dupa mine este un site de socializare bun, si sper ca poti descoperi ambele parti si singura
bafta:*
Parerea mea...ca cu hi5 poti incepe cu o relatie ffff buna chiar BF sau prieten[a]
Parerea mea este ca nu pentru ca eu am hi5 am intalnit persoane pe hi5 pe care nu le am vazut de anii de zile am revazut fostii colegi.
Sincer.nu mi se pare deloc o porcarie.si din contra ai posibilitatea sa cunosti mai multi oameni si din alte parti. Dar fiecare are parerea lui si trebuia acceptata.
ellenushka03 întreabă: