Realist nu faci mare lucru cu ei in ziua de azi...așa că tinei și tu pentru când o a ai nevoie de ceva cu adevarat
Strange i și apoi fa ceva productiv cu ei, fa un curs cu diploma..nu stiu. strânge pentru școala de șoferi, idk
550 de lei e o sumă foarte mică, sunt bani de cheltuială, nu poți să-ți iei nici telefon, nici laptop, nici nimic mai folositor. Merge pe haine, ceas, încălțăminte, mâncare, combustibil etc.
Daca nu ai anumite cheltuieli imediate de facut, pune-i in cont. Si apoi scoti cu cardul de la ATM. Daca ai card.
Oricum, este o suma mica.
Am mai avut dar i am cheltuit și mă gândesc că așa o să fac și cu aceștia și nu vreau asta.
Am mai avut dar i am cheltuit și mă gândesc că așa o să fac și cu aceștia și nu vreau asta, scopul meu a fost sa îi strâng de permis auto categoria B
Ne-ai mai intrebat si acum cateva zile, cand aveai 800 lei... dar se pare ca ai intrat serios in ei, asa ca, da-i naibii de banii, bucura-te de viata si fa-i praf, ca la anul strangi altii
Strânge cat de multi
Chiar și două milioane de care n.ai mare nevoie și pui la ciorap se cunosc în ani de zile
''si nu mai comenta aiurelii''
Bineinteles că e o aiureala ce ai intrebat. Bine ca recunosti! Acum ti-ai dat seama?