Nu te lua dupa cei ce habar n-au. Nu orice card merge. Al tau merge. Uite si aici: http://www.milionarulmioritic.com/......a-pay-pal/
Orice Master/Maestro Card sau Viza merge, de la orice banca. Indiferent daca e de credit sau de debit.
Tutorialul asta e aproape la fel de batran ca cei mai tineri utilizatori de TPU. Crezi ca din 2009 si pana acum totul e la fel?
E un site pe care toti putem sa ne dam cu parerea, asa ca daca nu-ti convine ca altii comenteaza la ce ai scris tu sau te contrazic/corecteaza esti invitatul meu sa iti stergi contul.
Si ai saritu urat cu "Nu te lua dupa cei care habar n-au" cand tu ai si mai putin habar. Te dai rotund cand esti plin de colturi, de asta te-am corectat, ca daca taceai si doar dadeai un copy-paste la linkul ala nu ziceam nimic.
O seara faina sa ai in continuare.
Nu trebuie in nicio moneda, schimul valutar se face automat, poti sa ai in lei si sa platesti in Euro, Dolari, orice. Nu ai facut tu bine ceva.
Pai da-ti cu parerea cui te intreaba. eu am vorbit de tine si nu m-am adresat tie. Nu-ti convine? Paraseste site-ul!
andreiscripcaru întreabă: