Nu se compară ce salariu iei in uk și cel din Romania, logic, aici iți perimiti sa iei casa in chirie cu 1700£ salariu pe lună
Plus depozitul? In zona 1 este maxim 1500 pounds chiria. Zona Wembley Park, Preston Road. Tu unde iei casa cu 1700 pounds?
Langa Parlamentul Londrei?
Depozitul e 625, plus Chiria pe luna 625, biluri si council Tax, plus trei salariați, cred ca nu se pune problema
Pentru a închiria o casă în Marea Britanie, va trebui de obicei să furnizați agenției de închiriere următoarele documente:
A. Dovada identității: aceasta poate include un pașaport, carte națională de identitate sau permis de conducere. Agenția va trebui să vă verifice identitatea înainte de a vă permite să închiriați o proprietate.
B. Dovada venitului: agenția de închiriere va solicita de obicei dovada venitului dvs., cum ar fi talonele de plată sau o scrisoare de la angajator, pentru a se asigura că vă puteți permite chiria.
C. Referințe: agenția poate solicita, de asemenea, referințe de la proprietarii sau angajatorii anteriori, pentru a furniza informații despre istoricul dvs. de închiriere și capacitatea dvs. de a plăti chiria la timp.
D. O cerere de închiriere: de obicei, va trebui să completați o cerere de închiriere, care va furniza agenției informații despre istoricul dvs. de închiriere, situația dvs. de muncă și financiară și orice alte informații relevante.
Prin furnizarea acestor documente, puteți demonstra agenției de închiriere că sunteți un chiriaș responsabil și de încredere și că puteți îndeplini obligațiile unui contract de închiriere. Acest lucru vă va ajuta să vă creșteți șansele de a fi aprobat pentru o proprietate închiriată.
Trebuie sa am doar payslip, dovada venitului și contract de munca plus, share code pentru dreptul de închiriere
Deci chiria lunara este 625 plus depozitul inca 625? Sau 625 pounds este partea fiecaruia? Am locuit pe Preston Road, pe langa Wembley Park si aveam chirie 1200 pounds pe luna. Eram doua persoane. In Londra, ca sa ma intelegi.