Nu! in primul rand nu are toate functiile unui telefon decent si in al 2-lea rand este un fel de Nokia intr-o carcasa de iphone! replica sau fake-ul e acelasi lucru, poti doar sa vorbesti la el si atat camera e mica doar de proba muzica se aude oribil... mai bine iti cumperi unul la mana a 2-a care este in jur de 700 de lei si macar stii ca ai un telefon original! iar daca faci prostia asta. peste cateva zile iti va parea rau ca ai aruncat banii pe o replica am avut s3 replica si debea am scapat de telefonul ala. sper ca ai inteles ceva din ce am zis eu... o seara buna!
Bună.
Cu cea mai mare sinceritate, te sfătuiesc să nu arunci banii pe o replică.
Chiar dacă arată bine şi are toate accesoriile, vei vedea pe parcurs că vei fi dezamăgită.
Oricât de mult ar încerca să imite originalul, te asigur că nu are toate funcţii şi aplicaţiile necesare unui telefon decent.
Cel mai bine ar fi să te orienteză către un alt telefon, mai puţin performant dar nou.
Numai bine!
O sa regreti ca dai banii pe prostiile alea! camera are un zoom mare... claritate 0! se aude ca o conserva. bateria ...maxim 1 zi. o sa ramai fara semnal des. touchscreenu-l merge foarte post. aplcatiile nu o sa iti mearga. lucra foarte greu. parerea mea este ca mai bine dau 150 lei pe un HTC sau galaxy la mana 2 decat pe o replica! dar sunt banii tai si tu decizi! bafta
E o copie facuta de chineji adica replica fake e tot aia nu-ti recomand pentru ca se strica repede fara sa-ti dai seama n-are aceeasi camera ca la un iphone 4 si nu o sa-ti mearga jocurile cacre merg pe iphone 4 in ziua de azi cumperi un iphone 4 codat cu 4 milioane chiar 350 de lei si poti sa mai dai 100 de lei sal decodezi si faci o afacere mult mai buna
A incearca sa cauti daca e un iphone 4 pe mercador sau bazar facebook am vazut adesea preturi tentante
Replica sau fake e acelasi lucru. Un telefon prost facut pe care dai banii degeaba. La prima problema poti sa il arunci.