| Andrei200202 a întrebat:

Chiar se vând bancnote de 20 lei? Ce pret?

12 răspunsuri:
| Strwberrs a răspuns:

Buna! Am gasit pe "m.olx.ro" bancnote de 20 de lei cu tonelehappy insa faza e ca nu mi se incarca deci nu stiu pretul...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Strwberrs):

Vreo 22-25 de lei bucata, cel putin...

| Vântulalb a răspuns:

Nu trebuie sa le cumperi de la smecheri!
Sunt puse in circulatie ca toate celelalte bancnote. Vei primi la un moment dat una. Nici eu nu am vazut inca.

| chiftan a răspuns:

Da chiar se vand la 21 de lei

| PringAloe a răspuns:

Aparent se vand, ma intreb cine ar cumpara o bancnota de 20 lei la un pret mai mare? poate unul care colectioneaza bancnote si vrea sa puna mana pe una cat mai repede ca in rest nu-i vad rostul, odata si odata tot ajung la mana omului.

| Lukasssz a răspuns:

Da, credeam ca i-am dat teapa la unu, deci i-am dat un leu si el mi-a dat o bancnota de 20 de lei, dar de fapt el mi-a dat teapa fiindca bancnota aia era falsa ==(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am văzut bancnote de 2000 cu eclipsa pe olx care se vând cu 500, 900 de lei, vorbesc serios.
Alea de 20, se vând relativ cu 20 de lei, mai mult am văzut de alea de 2000 cu eclipsa de soare care se vând la un preț destul de piperat.mă duc sa vad dacă găsesc și eu prin casa, mi se pare că aveam și eu o bacnota happy

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Poți cumpăra bancnote de 20 de lei de la BNR, prețul fiind evident, de 20 de lei.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Aiureala. Bancnotele de 20 lei editie 2021 vor fi in circulatie ca orice bancnota. Bancnotele de 20 lei 1881 reeditate 2021 sunt la pret.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Vântulalb):

In sfarsit cineva care se documenteaza! Fac precizarea ca cele de 20 lei 1881, emise in 2021 au totusi pretul de 100 lei la BNR.

| andreitmm a răspuns (pentru chiftan):

Unde ai vazut de 21 de lei laughing). ca am intrat acum de curiozitate si toti cer de la 40 pana la 200 de lei per bucata laughing)

| Dismally a răspuns:

Da, se vand cu 30 lei bucata daca sunt necirculate sau 40 lei daca au si pliant. Asta va merge doar o perioada, pana vor intra destule in circulatie.