Off, chiar nimeni nu mai poate sa mai imi dea o parere? sau nu se merita? ce parere aveti despre infinity, este cineva reprezentant?
Buna, Am gasit un magazin www.prestigecosmetics.eu cu vanzari cosmetice en-gross si niste preturi superbe. Marci de tot felul : L'oreal, Maybelline, Max Factor, Revlon, Bourjois, etc. Uita-te si apoi spune-mi ce parere ai si tu ca mie mi se par super.
Buna, Am gasit un magazin www.prestigecosmetics.eu cu vanzari cosmetice en-gross si niste preturi superbe. Marci de tot felul : L'oreal, Maybelline, Max Factor, Revlon, Bourjois, etc. Uita-te si apoi spune-mi ce parere ai si tu ca mie mi se par super.
Pot sa te ajut sa devii reprezentant la ebiju, e ceva nou, merge super, avon, oriflame.id evaszabo83
Buna. te pot aJuta eu sa te inscrii ca reprezentant avon...sunt multe avantaJe. daca esti interesata uite id-ul meu.geo93_avon
Inscriu REPREZENTANTI; INFINITY:cosmetice, parfumuri, bijuterii, textile, detergenti, electice, electronice, papetarie, art. uzcasnic, imbracaminte.comisioane 15-30%, livrare prin curierat.Vizitati catalogul on-line http://www.infinity-trade.ro
E-BIJU-o bijuterie este mereu un cadou perfect.
catalog www.ebiju.ro
AVON-catalog on-line www.avoncosmetics.ro
Pentru relatii suplimentare trimite mail la adresa raceancecilia@yahoo.com
Rog seriozitate.
Bună. Infinity e o firma foarte buna. găsești de toate în catalog.De la haine pana la cosmetice. Ustensile de bucătărie etc. Însă pentru cosmetice eu iți recomand oriflame.contactează mă dacă vrei sa te ajut la înscriere...Te pot înscrie la ambele.Și vezi tu ce reușești. ..Totul depinde de clientele pe care ți le faci în ce zona stai.Cum comunici cu cei la care le prezinți catalogul etc.scriem pentru mai multe detalii
Buna. As dori si eu sa ma inscriu la Infinity