N-ai inteles bine. Doar la sanatate se plateste dupa venitul net lunar, la celelalte se plateste dupa venitul asigurat (cel care l-ai stabilit in contractul de asigurare cu Casa de pensii publice si cu CNAS pentru asigurarile sociale), dar nu mai putin decat salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata, care in 2012 a fost de 700 lei.
Site-ul asta duce lipsa de moderatori sau pur si simplu sunt atat de plictisiti sa mai cotrabaie prin raspunsuri imbecile. Ce ai patit dobitoaco, nu aveai ce face si te-ai gandit sa bagi un raspuns in doi peri? Baga-te la teme de casa tampito ca ma gandesc ai cam 16 ani. Cretina sparta!
Ce-ai ma te apuca nebuneala asa.nici nu am inteles ce ai intrebat invata si tu sa scrii si sa fii mai explicit.doamne ce om.
Doamne de ce irosesti tineretea pe cei tineri. Cum e aici e si in viata, dai raspunsuri in doi peri - iti iei o palma. O sa vezi tu cand o sa mai cresti! Multa bafta.
Bravo mie ca dau raspunsuri,, in doi peri''(nu am mai auzit niciodata de aceasta expresie)ai vreo problema cu raspunsurile mele?