Wow... ti-au trimis un iphone 14 din Australia? De ce?
Nu puteau sa-ti trimita banii aia in contul bancar, ca tu sa-ti din magazinele din Romania?
Eu asa fac intotdeauna. Niciodata, dar absolut niciodata nu trimit electronice in tara, ca-i mult mai ieftin se le cumperi direct din magazinele din Romania.
Sincer, nu merita sa platesti $400-$500 pe taxe vamale pentru un asemenea telefon!
Spune-le sa nu-ti ami trimit nimic, niciodata prin psota ci sa-ti trimita bani, ca-ti cumperi tu din magazinele din tara.
In pachet se afla un iphone 14 pe care l am castigat la un concurs, persoana care mi-a trimis pachetul probabil nu se pricepe, asta este oare se poate schimba adresa de livrare daca merge el la posta din Australia? dar faptul ca este deja aici la posta nu stiu daca se mai poate schimba.
Nu, adresa de livrare nu se mai poate schimba de aici, odata ce a ajuns deja la destinatie in Romania. Astia de aici au totul computerizat si nu mai pot face modificari pe un pachet care nu mai este in depozitul lor.
Incearca sa rezolvi tu in tara!
Sincera sa fiu, nu stiu cum ai putut tu castiga un telefon in Australia, cand tu esti in Romania. Daca-l castigai legal, pe numele si adresa ta din Romania, compania australiana avea obligatia sa ti-l trimita si sa plateasca toate taxele in locul tau.
Dar cum ti-a fost trimis de rude ca si "cadou" este greu sa schimbi povestea pentru vamesi.
Sfatul meu este sa-ti suni rudele din Australia si sa te sfatuiesti impreuna cu ei! Este posibil ca ei sa stie altceva, ce eu nu stiu.
sorin8256 întreabă: