Aduni fiecare zi cateva caramizi, ciripuri de acoperis, lemne, etc., in special de la demolari. In 2-3 ani se aduna de o casa, gratis!
Un prieten si-a construit astfel o vila cu 2 etaje, in cca. 5 ani, cu cheltuieli mai putine decat costul unei garsoniere.
Nu ai in ce sa investesti 200 de lei, nici 1000 de lei in domeniul imobilialelor.
Nu vei putea in veci. Cu bani putini faci afaceri mici, cu bani multi faci afaceri mari. Invata, munceste, aduna capital si pe urma incepe sa investesti
Daca vrea sa-si dubleze investitia poate sa-si ia o lampa la oferta.
https://woodenlamp.ro/produs/lampa-noptiera-noa-up-nuc-inchis/
Pe lună sau săptămână...
Tu nici atâta nu ai.
Îți reformulez eu cum trebuia să pui întrebarea
Cum aș putea investi în domeniul de imobiliare, cu 100.000 -200.000 de euro, de exemplu?
Și îți răspund tot eu cum ai investi banii ăștia în București ca să iei chirii lunar.
- 100.000 de euro = 2 garsoniere în zone bune = 2 chirii de 250 de euro = 500 de euro pe lună din 2 chirii
- 200.000 de euro = 4 garsoniere în zone bune = 4 chirii de 250 de euro = 1000 de euro pe lună din chirii
N-ai cum.
In multe orase nici de chirie nu-ti ajunge.
Ca cineva sa iti plateasca tie chirie trebuie sa cumperi un apartament (depinde de zona si de calitate, dar e cateva zeci de mii de euro unul in general), iar apoi sa il faci sa arate decent si sa il inchiriezi.
Fie investesti mai mult, fie cauti alt domeniu
Domeniul ăsta nu mi se pare fiabil. Bagi bani dar ți scoți înapoi în 20-30 de ani. Cel mai mult pe chirie iei 300-350 (nimeni nu închiriază apartamente cu 6 camere să fim și realiști) și asta în orașele mari. Poate dacă ești puțin milionar, vrei sa investești în ceva și ești pe repede înainte și în pană de idei e și asta o variantă... dar dacă o persoana are sa zicem 50k euro pe care i-a strâns cu greu mai degrabă își face o mică afacere ori online ori fizică (un mic restaurant, sală de jocuri, spălătorie) și în funcție de cât muncești la ea, îți dai interesul, pui clientul pe primul loc o să poți sa o dezvolți în fiecare zi venind cu noi strategii și idei; deci din contră dacă investești într-un apartament poți să te pui și în cap că mai mult de 300 de EUR pe lună (în funcție de valoarea imobilului 400€ 500€) nu scoți. Cred ca din orice altă afacere scoți mai mult de 300 de euro.