| SingleForOne a întrebat:

Cum aș putea investi în domeniul de imobiliare, cu 100-200 de lei, de exemplu?
Aș vrea să dețin ceva al meu, cineva plătește chirie și tot să repet situația.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa detii cu 200 lei? O noptiera?

| Digikey a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrea sa-si dubleze investitia poate sa-si ia o lampa la oferta.
https://woodenlamp.ro/produs/lampa-noptiera-noa-up-nuc-inchis/

| SingleForOne explică (pentru anonim_4396):

Pe lună sau săptămână...

| Mirel4412 a răspuns:

Nu ai in ce sa investesti 200 de lei, nici 1000 de lei in domeniul imobilialelor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți reformulez eu cum trebuia să pui întrebarea

Cum aș putea investi în domeniul de imobiliare, cu 100.000 -200.000 de euro, de exemplu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și îți răspund tot eu cum ai investi banii ăștia în București ca să iei chirii lunar.

- 100.000 de euro = 2 garsoniere în zone bune = 2 chirii de 250 de euro = 500 de euro pe lună din 2 chirii

- 200.000 de euro = 4 garsoniere în zone bune = 4 chirii de 250 de euro = 1000 de euro pe lună din chirii

Bula
| Bula a răspuns:

Aduni fiecare zi cateva caramizi, ciripuri de acoperis, lemne, etc., in special de la demolari. In 2-3 ani se aduna de o casa, gratis!
Un prieten si-a construit astfel o vila cu 2 etaje, in cca. 5 ani, cu cheltuieli mai putine decat costul unei garsoniere.

| goguPatent a răspuns:

Cu 100 lei iei niste gresie de la dedeman.

| UserRo10 a răspuns:

Nu vei putea in veci. Cu bani putini faci afaceri mici, cu bani multi faci afaceri mari. Invata, munceste, aduna capital si pe urma incepe sa investesti

| S4I7 a răspuns:

100-200 lei ARUNCA-I la cosu de gunoi! Iti fac ordine, copile!

| NuCitescNotificari a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu nici atâta nu ai.

| isemilia a răspuns:

N-ai cum.
In multe orase nici de chirie nu-ti ajunge.
Ca cineva sa iti plateasca tie chirie trebuie sa cumperi un apartament (depinde de zona si de calitate, dar e cateva zeci de mii de euro unul in general), iar apoi sa il faci sa arate decent si sa il inchiriezi.
Fie investesti mai mult, fie cauti alt domeniu

| Mogiojojo a răspuns:

Domeniul ăsta nu mi se pare fiabil. Bagi bani dar ți scoți înapoi în 20-30 de ani. Cel mai mult pe chirie iei 300-350 (nimeni nu închiriază apartamente cu 6 camere să fim și realiști) și asta în orașele mari. Poate dacă ești puțin milionar, vrei sa investești în ceva și ești pe repede înainte și în pană de idei e și asta o variantă... dar dacă o persoana are sa zicem 50k euro pe care i-a strâns cu greu mai degrabă își face o mică afacere ori online ori fizică (un mic restaurant, sală de jocuri, spălătorie) și în funcție de cât muncești la ea, îți dai interesul, pui clientul pe primul loc o să poți sa o dezvolți în fiecare zi venind cu noi strategii și idei; deci din contră dacă investești într-un apartament poți să te pui și în cap că mai mult de 300 de EUR pe lună (în funcție de valoarea imobilului 400€ 500€) nu scoți. Cred ca din orice altă afacere scoți mai mult de 300 de euro.