| InstinctPr3ciS a întrebat:

Cum as putea sa castig singur niste bani?
Am 16 Ani happy`.
Orice raspuns este bine venit!

8 răspunsuri:
| ExtremeBanyBock a răspuns:

Ex: Ospatar Restaurant(nu de lux)
Reprezentant la A V O N
Bar-Man(in caz in care te pricepi)
Chelner(desigur, daca ai pricepere poti sa te duci la restaurant de lux)

Funda?

| alexhardy a răspuns:

1. iti faci un site pe o nisa care crezi tu.
2. daca stii bine Limba Romana poti scrie articole pentru altii. Poti castiga intre 0.50 centi si 50 euro per articol.
Daca stii limba engleza poti castiga si mai bine.

| Ariyana a răspuns:

Hey happy! La varsta de 16 ani este deja legal sa lucrezi,daca parintii sunt de acord si semneaza un contract. Cele mai bune locuri sunt restaurantele, fast food-urile, in mall(oriunde, chiar si la cinema city), la un magazin de haine.Deci ai multe optiuni.Cam orice job ce nu tine de studiul la o facultate pentru pregatirea profesionala.

| claudia74 a răspuns:

Incearca pe www.munca-acasa.ws

| bbrumareanue a răspuns:

Buna. te pot ajuta eu, adauga-ma in lista bani_de_buzunar20@yahoo.com si iti voi da toate detaliile.

Răspuns utilizator avertizat
| VadTot a răspuns (pentru valentinacazacu):

Oau aici miroase a teapa tipic Romanesca! Si un copil de gradinita poate observa cum comenzile una dupa alta creste la niste sume destul de mari.De prima care este de doar140 care mi se pare destul si exagerat de mare si se termina cu ultima extrem si aproape fara nici un pic de jena la 230 iar despre cadourile care le primesti numai am nimic de zis si un copil de gradinita nu ar fi multumit de niste astfel de cadouri.laughingDeci prietene ai mare grija tu care ai pus intrebarea cum sa castigi singur niste bani.nu te bucura la orice oferta care ti se ofera..ai mare grija ce alegi.mai bine consultate cu cei apropiati tie in care poti avea o incredere mai deplina decit in cei care ti promit tot felul de beneficii.Banul nu se castiga asa de usor.ma refer la banul cinstit cu munca adevarata nu tot felul de speculatii de doi bani...ce ti sa oferit aici sunt doar vise de copiii de cresa,.Dar sunt sigur ca tu ai mintea foarte agera si daca stai un pic pe ganduri iti vei da seama.de anumite lucruril!
Succes!