Iti faci un CV (curriculum vitae), suni angajatorul sau firma de pe internet, ai pe internet numarul de telefon al lor, te prezinti pentru angajare (sa te imbraci frumos, cu blugi si o camasa cu maneca lunga plus niste pantofi eleganti negri daca esti baiat sau pantofi pentru femei daca esti fata), sa ramai calm si optimist in timpul interviului, inainte mai ales si dupa, e foarte importanta chestia asta altfel risti sa nu te angajeze, ii spui ce calitati ai in timpul interviului. Succes!
Te prezinti la seful de magazin si spui ca vrei sa muncesti. E bine sa ai un CV cu tine.
Se angajaza la Hilton sau la reprezentanta Bentley?
Nu inteleg gluma, dar oricum eu doar am incercat sa il/o ajut cum stiu eu. Sunt tanara, asa ca nu stiu prea multe chestii despre job-uri, mai ales ca nici nu am voie sa muncesc din cauza unei boli mintale pe care numai psihiatrii si oamenii pasionati de asa ceva o inteleg, asa ca iti sugerez, te rog, sa fii putin mai atent cum vorbesti cu oameni pe care nu îi cunosti in realitate, asta e doar un sfat de la persoana sensibila la persoana mai normala decat mine, nu vreau sa incep un razboi cu tine fiindca nu imi place sa ma cert cu oamenii, asa ca daca nu iti place de mine ca persoana, te rog sa stai departe de mine.
LisaJulie întreabă:
Generalgrevious031 întreabă: