A venit violetta sa te certe......ca asa face ea cam peste tot, judeca si cearta.
Are dreptate.
Ăsta habar n-are sa scrie si tu o judeci pe ea? Este BT Pay nu bt play.
Eu nu judec pe nimeni, doar ca se baga mereu sa certe lumea. "CE NU INTELEGI?" - a zis omu' ca nu intelege sau ce se aprinde asa? Comenteaza mereu doar ca sa spuna ceva, desi de cele mai multe ori da raspunsuri eronate sau vorbeste pe langa. E mereu ca musca la c*acat.
Si calmeaza-te, e doar o litera in plus, are sub 18 ani, nu detine bine informatia, nu inseamna ca nu stie sa scrie. Am vazut multe greseli gramaticale pe forumul asta, nu consider ca asta e ceva grav.
Alt judecator si tu, ori raspundeti si ajutati omul, ori nu va bagati sa criticati aiurea. Toti numai intelectuali... :-&
Intre timp a modificat dar a sters si intrebarea. Cu intelectualii, ai dreptate, nu te incadrezi. Poate nu stii că de la lipsa unei virgule, a izbucnit un război, cu multi ani in urma. Dar asa este cand nu-ti dai interesul să scrii corect in limba româna, mai ales chestii elementare. Trebuie să deducă cel care citeste, ce pana mea scrie ăla acolo.
Nu era cine stie ce greseala. A scris "play" in loc de "pay".
Bosssfsjhefd întreabă: