Este logic, ca nu poti avea deloc odata ce nu ai inca 18 ani!
Este practic imposibil sa te conectezi odata ce nu ai inca varsta implinita de 18 ani.
Ce este atat de dificil sa intelegi ca este ILEGAL?
Acolo unde scrie PESTE 18 ani exista o interdictie legala peste care nu trece nimeni, ca nu-si risca nimeni serviciul sau profesia, ca sa dea acces unui copilas.
Asteapta sa mai cresti ca nu au intrat zilele in sac!
A venit violetta sa te certe......ca asa face ea cam peste tot, judeca si cearta.
Ăsta habar n-are sa scrie si tu o judeci pe ea? Este BT Pay nu bt play.
Eu nu judec pe nimeni, doar ca se baga mereu sa certe lumea. "CE NU INTELEGI?" - a zis omu' ca nu intelege sau ce se aprinde asa? Comenteaza mereu doar ca sa spuna ceva, desi de cele mai multe ori da raspunsuri eronate sau vorbeste pe langa. E mereu ca musca la c*acat.
Si calmeaza-te, e doar o litera in plus, are sub 18 ani, nu detine bine informatia, nu inseamna ca nu stie sa scrie. Am vazut multe greseli gramaticale pe forumul asta, nu consider ca asta e ceva grav.
Alt judecator si tu, ori raspundeti si ajutati omul, ori nu va bagati sa criticati aiurea. Toti numai intelectuali... :-&
Intre timp a modificat dar a sters si intrebarea. Cu intelectualii, ai dreptate, nu te incadrezi. Poate nu stii că de la lipsa unei virgule, a izbucnit un război, cu multi ani in urma. Dar asa este cand nu-ti dai interesul să scrii corect in limba româna, mai ales chestii elementare. Trebuie să deducă cel care citeste, ce pana mea scrie ăla acolo.
Nu era cine stie ce greseala. A scris "play" in loc de "pay".