| curiosdefel a întrebat:

Cum pot creea un site de anunturi,gen tocmai,mercador, fara sa iau spatiu de la alte site-uri, ce ar trebui sa fac si cu cine ar trebui sa vorbesc?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ideal ar fi sa apelezi la o firma care ofera servicii de genul creare site -uri / webdesign. Daca nu ai nicio cunostinta de programare asta e cea mai buna solutie

6 răspunsuri:
| yonwtz007 a răspuns:

Iti trebuie bani pentru a creea un astfel de site, reclama, etc...

| sanboss a răspuns:

In primul rand iti trebuie bani pentru un HOST sigur, pentru reclame, pentru design si bininteles o echipa cu care sa lucrezi.

| curiosdefel explică (pentru sanboss):

Si de unde sa iau un "host sigur"? eu vreau sa creez un sait gen tocmai, mercador si as vrea sa stiu cum se poate creea, cine il poate creea si modifica dupa bunul meu plac, si cat ar costa creearea lui de un profesionist

Răspuns utilizator avertizat
| TheAce a răspuns:

Salut. Un astfel de proiect nu ar necesita investitii masive la inceput dar nici nu ar fi atat de ieftin pe cat ai pute crede. Ai pentru inceput nevoie de acte pentru a demara afacerea, propriu zis infintarea unei firme (SRL). Asta te costa cam 1500Ron. Ai apoi nevoie de crearea unui domeniu si a unui site performant, la standarde inalte. Cost: Undeva la 500 euro. e important sa ai in vedere apoi facilitarea unui hosting performant, nu vrei ca site-ul sa cada daca atinge un numar mai marisor de utilizatori unici. Asta inseamna alte cateva sute de euro anual. Ulterior ai nevoie de o echipa de profesionisti: HR, PR, marketing, contabilitate etc si o promovare agresiva cel putin la inceput, daca doresti sa performezi pe aceasta nisa. Cu un capital de 5000 de euro + un plafon salarial bun ai putea sa incepi.

| Brotacelul a răspuns:

Eu iti recomand sa-ti faci site-ul cu www.ucoz.ro - e mult mai usor de folosit si au si un modul special pentru anunturi. In plus, au si forum.ucoz.ro unde gasesti foarte multe informatii utile.