| EmilTraian95 a întrebat:

Cum pot obtine sponsorizare pentru echipa mea de fotbal din liga 5? Firmele ce ma vor sponsoriza au vreun avantaj din treaba asta?

Răspuns Câştigător
| BigG a răspuns:

Ce raspunsuri bune. Firmele pot sa deduca(scada) suma platita tie din impozitul profit. Decat sa ii dea statului banii iti dau tie doar ca au o limita cat pot sponsoriza calculata din cifra de afaceri si impozitul total platit.
Daca stii detaliile contabile poti cauta firme care au avut profit mare si vazand ca stii cum sta treaba ii convingi mai usor. Plus iti trebuie contabila si sa ai ceva fel de firma pe echipa de fotbal.
P.S. Cel mai usor mod sa scoti bani ii sa integrezi numele companiei in numele echipei.

5 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Contactează şi tu Emag, Coca COla etc şi explică-le!

| dragosbogdan001 a răspuns:

Contacteaza firme si vezi. Orice firma, am vazut sponsori si firme de biscuiti laughing
Si da, au si ei avantaje. De exemplu, cei din echipa ta vor purta tricourile firmei, cu numele firmei pe ele. Asta inseamna reclama, si deci au avantaj.

| EmilTraian95 explică (pentru BigG):

Inteleg insa nu vreau profit am nevoie de sponsor doar pentru bani de echipamente si deplasari.

| BigG a răspuns (pentru EmilTraian95):

Nu are nimica faptul ca nu vrei sa ai profit cu lipsa contabilitatii. Si ONG-urile trebuie sa tina contabilitate chiar daca nu pot avea profit. Firma care te sponsorizeaza trebuie sa demonstreze statului ca ti-a dat bani, trebuie sa rupi chitanta.
Nu se poate altfel nici nu iti dau bani fara sa le dai chitanta nu au cum sa isi deduca din impozitul pe profit.

| Anonimuserr a răspuns (pentru EmilTraian95):

Trebuie să contactezi mai multe firme şi să vezi în consecinţă ce şi cum. Încercarea moarte n-are. Poţi să le faci o întrebare. Sau când clubul tău va fi lansat şi va funcţiona probabil că o să vină ei la tine să îţi facă oferte.
PS: Nu ştiu dacă se poate accesa fonduri europene pentru a-ţi dezvolta propria afacere, sau un club de fotbal. Cred că se poate să accesezi acei bani.

Întrebări similare