Pentru început poți încerca pe revolut. Nu îți trebuie mulți bani să începi și îți poți da seama de cum merg lucrurile ușor. În plus, nu au taxe chiar așa de mari și poți converti foarte rapid din cripto în bani sau invers.
Tot Revolut aș fi zis și eu.
Dar indiferent de platformă, trebuie să ai 18 ani.
Stai catinel sa faci 18. Revolut e o mare teapa in domeniul asta, si destul de limitat ca optiuni. Binance sau Crypto.com sunt din cu totul alt film, dar... cum zic si colegii, stai sa faci 18.
Nu e bine sa investesti in criptomonede. Trebuie sa urmaresti la bursa.
Dar cum vrei tu. Poate totusi e bine. Sunt monedele viitorului.
Poate creste valoarea rapid.
Dar trebuie da iei o cantitate mare!
E ca la pacanele: nu-ti ofera nimeni nicio garantie ca vei castiga. Poti sa-ti pierzi toti banii. Peste un an si jumatate un Bitcoin poate fi 100 mii dolari sau poate fi 10 centi, nu avem de unde sti asta.
Investeste cu cap, ai grija in ce investesti si informeaza-te in ce investesti.Nu ai 18 ani? Lasa ca eu la 16 am castigat 20000 de lei la pacanele dar nu m-a intrebat nici anafu de varsta. Daca poti investi cu cap fa-o si nu investi sume mari intr-o aplicatie care ti-o recomanda gigel nebunu, poate dogecoin
Stai tu calm, sa vedem daca ajunge macar la 100.000 pana la sfirsitul anului dupa cum s-a tot trimbitat. Fa frumos un cont Binance pe datele lui taica-tu/maica-ta/var matur, ceva, cineva in care sa ai incredere. Cumpara alt coins imediat ce sunt listate de sume mici, maxim 20-30 de dolari, tine-te de ele pana sar de macar 5 ori, apoi fa-le vint. Saaau cumperi si te tii de ele citiva ani.
Complet gresit. Ca idee, cine lua in august 2020 la inceput Shiba INU de 8 dolari, la maximul istoric de acum cateva zile ar fi avut 5.7 MILIOANE. Chiar si acum ar mai avea vreo 3 milioane. Ca o paranteza, eu am luat cand era vreo 70-80 USD/10 milioane Shiba, prin vara parca. Am vindut o parte cand era cam 420 (deci profit cam 6X), acum e pe la 540 dar nu ma grabesc deloc. Cu ceva noroc peste vreun an imi iau frumos o garsoniera din 10 milioane Shiba (de fapt am vreo 11, 5 milioane, dar sa lasam detaliile). In decembrie 2020 am luat BAT de 60 de dolari. Daca vindeam la maximul istoric, luam vreo 450-500. Acum e din nou in crestere, se apropie de 400 parca. Nu ma grabesc, are inca potential si in spate exista un ecosistem in plina dezvoltare. Ce zici tu cu cantitatea nu are nici un sens. Daca investesti in 50 de monezi fix la lansare cate 1 dolar, ai sanse mari sa scoti macar de 2-3 ori banii, chiar daca majoritatea vor pica in nas din scurt, si sanse onorabile de a prinde un profit sanatos in termen de maxim 2 ani.
Dogezilla, vrei sa zici. Dogecoin e cam de termen mediu-lung de-acum, s-a cam linistit. Bine, am 2000 de bucati care nu imi cer de mincare, astept saltul catre stele sa imi iasa si mie de-o casa cu piscina, ceva.
Dupa cum ti-am zis: daca-ti pierzi toti banii, nu poti da pe nimeni in judecata ca sa ti-i dea inapoi.
Plus ca daca nu esti as in securitatea calculatoarelor, un hacker iti va lua tot ce ai in criptomonede.
O întrebare foarte bună! Documenteaza-te din mai multe surse și vezi cum poți investi în criptomonede?
Gurgiu întreabă: