Daca tot dispui de timp liber pana la inceperea scolii... exista persoane dispuse sa plateasca pentru a le plimba animalele de companie de exemplu, pentru a le face cumparaturile... poti intreba persoane apropiate tie(care au incredere) daca au nevoie de astfel de favoruri
Buna.
Ai abia 12 ani. Nu cred ca poti obtine bani astia singura sau sa faci ceva.
Roag-o pe bunica ta sa iti dea sau pe parinti tai. Le poti spune sa iti dea alocatia pe luna care e de 40 de lei.
Succes!
Eu te invit sa te inscrii ca Reprezentant Avon, nu strangi 500 de lei intr-o luna dar primesti cadouri frumoase si bani in functie de valoarea comenzii tale.pentru mai multe detalii add:avonncosmetics32@yahoo.com.
Buna! poti devenii reprezentant la lady's cu lady's ai 42% discount maxim + cadourile si daca te inscrii in perioada asta lady's iti va oferii si un cadou de bun venit! daca te hotarasti sa te inscrii lasa-mi un mesaj si te voi inscrie eu gratuit sau un mail pe niko_crazy_girl98@yahoo.com
Ai grija ce favoruri faci sa nu intri in altele.mai de graba du-te si uh pe la rude poate iti vor da cate un banuts acolo la bunici mai cere si parintilor cate putin pentru ceva si ii pui deoparte:*