anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poți începe o afacere cu mașini de lux? Adică să te ridici de la un amarat de Logan la Porsche intr.un timp scurt,așa de exemplu. am văzut multi că peste noapte aveau bani si mașini tari,sunt singur că se poate, dar cum

19 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iei un porsche dauna totala din Germania la pret de Logan, il faci in service la gigi cu mult chit si il vinzi cu 50. 000euro

| MihaelaDart a răspuns:

Iti trebuie niste bani doar ca sa-ti cumperi din Germania in rest prea multe investitii nu-ti trebuiesc, uite cat face un Porsche orientativ pe un site nemtesc https://www.autoscout24.de/......ergebnisse

Răspuns utilizator avertizat
| Valyasdfg a răspuns (pentru Violleta2022):

Pe niciuna, vreau legal

La ce sa dau bani pe chirii, firme etc, aduc 2 rable de afara, le fac ca noi nouțe, si le vând, pun câțiva bani deoparte, iar câțiva îi dau pe alte mașini si tot așa, si se vor înmulți banii

Dacă ai platforma proprie, dacă te cunoaști cu cel care restaurează mașina ca nouă, dacă știi unde sa mergi sa iei mașini ieftine, la care alții doar " visează" să spun așa....la ce să-mi trebuiască firma si acte, sau te referi la actele mașini,?

Te înțeleg, într-un fel am greșit eu exprimandu.ma dar firma e atunci când ai o flota întreaga giganta de mașini, atunci da! Dar la ce să faci firma când tu îți aduci 2 mașini de dincolo pentru tine

Păi normal că cu acte, doar nu o fur, cum se procedează la cumpărarea unui autoturism

Da crezi că, cu tirul le aduc, asta e șmecheria, una sau două, n-are rost sa aduc multe, n-am unde sa le țin, în fața blocului? Gândește.te că e nevoie de timp până să o faci ca nouă, până îți vine clientul

Mai spart cu angajațiilaughing de unde că toți pleacă, si stai liniștit că nu am de gând să mă îmbogățesc peste noapte, si nu durează atât să vinzi o mașină, o pui pe mai multe site.uri, Facebook, Instagram, OLX, etc, apropo câți ani ai, dacă nu te superi?

Am făcut afaceri, dar nu cu mașini, au făcut alții cu mașini,si scuze n-am știut că tu ai făcut/faci afaceri așa grele, eu am in primul rand am vrut sa văd cum gândesc alții, si ce am realizat e că acei "alții" se COMPLICĂ! de-aia ai creier ca să îl folosești, si să știi că am habar că din mașini aduse de dincolo n-am cum să mă îmbogățesc, asta-i așa un ban in plus, doar după aceea intrăm în acțiune! Încă o dată... dacă ai creier, e foarte ușor fără acte tam tam, doar actele mașinii, trebuie sa fi unpic mai bandit, că în țara asta altfel nu trăiești, si să știi că am destui pe lângă mine care fac la fel, si o duc bine, alții cumpără apartamente si le închiriază, firme deschise, hale de producție, si toate acestea doar după ce și-au făcut ei șmecheriile,, mai pe scurt dacă tu ești băiat cuminte si fără minte de la începutul așa zisei afaceri, nu o să ajungi nicăieri, Sănătate! Toate cele bune!