Faci un imprumut in banca, ceri de la prieteni, faci alte datorii, te duci la cersit.etc.
Spargi o banca.scapi de datorii. dar scapi si de libertate.premiaza-maaaaaaaa! Vreau fundite multe multe.
Incerci sa consumi cat mai putin si sa produci mai mult ca sa-ti achiti datoriile...
Eu zic sa intri in afaceri, ca vad ca te pricepi. Premiezi cu fundite. Ce chestie deosebita faci tu! Esti singura de pe site care recompenseaza raspunsul cel mai util cu fundita! Not.
Pai...renunta la ceea ce te trage in jos.Chiar daca va trebui sa te lipsesti de unele lucruri, gandeste-te ca dupa ce iti platesti cheltuielile, acele lucruri le vei avea din nou.Plateste-ti prima data facturile, apoi datoriile care nu mai pot astepta, si in cele din urma, restul
Calculeaza fiecare pas cu atentie, si ai grija sa nu gresesti.
Trebuie sa ai intotdeauna un as in maneca, niste economii.
Daca aproape ti-ai lichidat datoriile, ai grija in ce investesti
Nu te increde in concursuri, lotto sau investitii nesigure,"fantoma".
Fi intodeauna in pas cu stirile si consultale zilnic, no sa ai de pierdut.
Ai grija in tot ceea ce faci.
Succes!
Poi daca vrei sa scapi de datorii ar tr sa le platest
Banuiesc ca problema sunt banii pe care ii datorezi ei bine. poti sa it iei un job daca nu ai unul, in caz ca ai poti sa mai iei unul pentru o perioda de timp... poti vinde cv de prin casa...
Platindu-le...De fapt, muncind sa le platesti cat mai repede, ca sa nu creasca gradul de indatorare si cerand de la Dzeu sanatate si intelepciune sa-ti dramuiesti fiecare banut...Succes!
• Fii sincer in legatura cu situatia ta financiara. Nu poti remedia o problema ale carei dimensiuni reale nu le cunosti. Cauta toate facturile si chitantele, pentru a le reexamina. Apoi ia o foaie de hartie si imparte-o in doua coloane. Intr-o parte noteaza toate datoriile pe care le ai- de la cele pentru cartile de credit pana la ipoteca sau dobanda pentru imprumuturile pentru nevoi personale, iar in cealalta parte adauga suma minima pe care esti obligat sa o achiti lunar. Dupa ce aceasta operatiune este completa, vei putea sa stii cu exactitate cat de mult si cui datorezi.
• Renunta la imprumuturi. Acesta este un pas dificil pentru un cumparator compulsiv, dar, inainte de a-ti face inca un credit, gandeste-te si sondeaza care sunt adevaratele motive care te imping spre achizitii pe care nu ti le permiti. Sunt acele obiecte, pana la urma, indispensabile sau sunt doar un moft ori expresia unei insatisfactii in alt sector al vietii tale? Unele persoane cand sunt deprimate mananca prajituri, altele se duc la cumparaturi. O indeletnicire buna pentru economie, dar nefasta pentru protofelul personal. Nu in ultimul rand, pentru a sterge datoriile, trebuie sa renunti si la obiceiurile care le provoaca.
• Tine-ti cheltuielile sub control. Chiar daca intocmirea unei analize la sange a hartii tale financiare nu se numara printre cele mai usoare sau placute lucruri pe care le poti intreprinde, incearca totusi sa duci cat mai repede la bun sfarsit aceasta etapa. Tot pe o foaie de hartie scrie: suma la care se ridica venitul tau net, adauga valoarea tuturor dobanzilor pe care trebuie sa le platesti si nu uita sa treci pe lista si cheltuielile variabile. Daca dupa ce tragi linie descoperi ca totalul cheltuielilor lunare il depaseste cu mult pe cel al veniturilor, un semnal de alarma ar trebui sa se declanseze si o schimbare este mai mult decat necesara.
• E timpul pentru plata. Plata datoriilor, bineinteles. Nu comite insa greseala de a incerca sa achiti din prima toate datoriile pe care le-ai acumulat pentru ca, pe de o parte, este o misiune aproape imposibila, iar, pe de alta parte, te vei demoraliza, crezand ca nu vei reusi sa achiti vreodata acea suma astronomica. Cerceteaza inca o data foaia pe care ai insemnat, negru pe alb, fiecare datorie si concentreaza-te sa le reduci si sa scapi, gradual, de la cele mai neinsemnate pana la cele mai „serioase". Monitorizeaza-ti cu atentie cheltuielile variabile, pentru a le putea diminua cat mai mult, cu scopul de a acumula fonduri pentru a-ti acoperi vechile datorii.
• Mareste-ti veniturile. Dupa ce ai reusit sa tii in frau chetuielile lunare si dupa ce ai inceput sa reduci din suma totala a datoriilor, este timpul sa gasesti solutii alternative care sa te ajute sa rezolvi mai repede problema. A venit momentul sa-ti cresti veniturile. Iar acest lucru il poti face apeland la numeroase metode, de la a lucra ore suplimentare, la a-ti lua un al doilea job part time pana la a vinde o serie dintre obiectele care te-au ingropat in datorii in primul rand.
• Nu renunta. Cu siguranta a fost mai usor sa acumulezi nenumarate datorii decat va fi sa le achiti. Mentine-ti o atitudine pozitiva si concentreaza-te asupra scopurilor pe care ti le-ai fixat. Nu da inapoi doar pentru ca ai intampinat cateva greutati. Fii disciplinat si respecta planul de reducere a datoriilor pe care l-ai creionat in prealabil.
Cea mai sigura solutie, ca sa nu ai datorii este sa nu le faci. Datoria e ca raia. De la una... te umpli...si nu se mai termina niciodata.
Iei primul maxi taxi catre Jupiter. Atentie, bilet foarte scump. Ai de la cine sa te imprumuti?
Daca nu gasesti pe nimeni sa te imprumute, du-te la cei carora le datorezi bani si intreaba-i pe ei cum se scapa de datorii. Sunt sigur ca te vor invata oarece.
Este o simpla intrebare nu am zis ca mi se intampla si mie!
si fundita este raspundul castigator
In primul rand nu te gandii cum sa scapi de datorii, gandeste-te cum sa faci bani. http://www.secretul.tv/? page=home-aici gasesti despre ce vreau sa spun eu. e un film documentar care iti schimba viata. e vorba despre legea atractiei.la mine si nu numai a functionat. poti sa iei filmul de pe -http://ghinionist.ro/Documentare.php Se numeste "The Secret". Nu o sa-ti para rau.
Sarut mina! Nu este asa de simplu, deoarece scapi odată, dar daca nu ai din ce trăii faci mereu datorii si vine o zi in care chiar ca nu ai de unde sa mai plătesti, acum depinde si ce sume imprumuti, daca e vorba de sume mici pina in 200 lei, mai poti plătii, dar daca sumele sunt mari de ordinul milioanelor, este greu daca nu ai un salariu mare, multă lume zice sa nu faci datorii daca nu ai cu ce sa le achiti, dar numai cei care apeleaza la aceasta practică a datoriilor stiu cel mai bine situatia. Aveti si dumneavoastră datorii? Ce varsta ave ti? multumesc.
De ce raspunzi la mișto? du-te tu la cersit, de ce nu te pui in situatia femeii?
Sadboy11 întreabă: