Da, cursul valutar se poate negocia la unele case de schimb. Nu cred ca negociaza nimeni pentru 4.000 euro. Poate pentru 40.000 da
Da, poti, daca vorbesti cu proprietarul schimbului valutar.
La aceea suma, (cca. 4000 euro), diferenta ar fi de cca. 14 euro, adica 80 lei, acceptabil la negociere.
Depinde cu cine. Dacă ai avea 20 de milioane, la o casă de schimb valutar, poate. Restul nu stau de vorbă cu tine,
"Mi-ar place tarani astia ca tine care isi dau cu parerea despre ceva sa vina si cu argumente ca asa doar sa latri e usor."
Cred ca trebuie sa ceri niste scuze.
In unele cazuri, se poate negocia. Depinde de suma si de banca/casa de schimb. De regula de pe la 10-15.000 EUR, nu la sume de-astea care pentru o banca mai ales reprezinta bani de biscuiti.
Nu, astepti pana va fi pretul pe care ti-l doresti, nu-ti face nicio banca reduceri.
Bai dobitocule vezi ca ti-a raspuns suntserios nu eu.
Una e sa pui un numar gresit sa nu vezi, alta e sa pui intentionat si sa crezi ca e adevarat... pentru 0, 02 procente chiar trebuie sa fii dobitoc sa crezi ca de la 4 mii si ceva ajungi la vreo 2000.
La 20.000 lei nu negociaza nimeni cu tine. Suma este extrem de mica sa accepte vreo casade schimb valutar asta.
Cat despre banci, aceia nu negociaza, avand rata fixa si obligatorie.
BunusCarlaMaria întreabă: