| numesiprenume0 a întrebat:

Daca 1 euro este 4.93 lei (să presupunem că atât aș plati pentru un euro) daca am 20000 lei as putea negocia să plătesc 4.91 pentru un euro? Cum/ce trebuie făcut? Ofer funda!

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| raMLesS a răspuns (pentru AlexHazulThau):

Tu care nu stii matematica ai fi...

| sierra1 a răspuns:

Greșit FUNDAMENTAL! Azi iei un euro cu 4, 898 (la anumite case de schimb)

| Frank51 a răspuns:

E o sumă mult prea mică pentru negociere.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru AlexHazulThau):

Esti pe bune cu calculele tale?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, cursul valutar se poate negocia la unele case de schimb. Nu cred ca negociaza nimeni pentru 4.000 euro. Poate pentru 40.000 da

Bula
| Bula a răspuns (pentru AlexHazulThau):

Calcul gresit!

Bula
| Bula a răspuns:

Da, poti, daca vorbesti cu proprietarul schimbului valutar.
La aceea suma, (cca. 4000 euro), diferenta ar fi de cca. 14 euro, adica 80 lei, acceptabil la negociere.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde cu cine. Dacă ai avea 20 de milioane, la o casă de schimb valutar, poate. Restul nu stau de vorbă cu tine,

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru AlexHazulThau):

"Mi-ar place tarani astia ca tine care isi dau cu parerea despre ceva sa vina si cu argumente ca asa doar sa latri e usor."

Cred ca trebuie sa ceri niste scuze.

| GabiDumitrescu a răspuns:

In unele cazuri, se poate negocia. Depinde de suma si de banca/casa de schimb. De regula de pe la 10-15.000 EUR, nu la sume de-astea care pentru o banca mai ales reprezinta bani de biscuiti.

| Dismally a răspuns:

Nu, astepti pana va fi pretul pe care ti-l doresti, nu-ti face nicio banca reduceri.

| raMLesS a răspuns (pentru AlexHazulThau):

Bai dobitocule vezi ca ti-a raspuns suntserios nu eu.
Una e sa pui un numar gresit sa nu vezi, alta e sa pui intentionat si sa crezi ca e adevarat... pentru 0, 02 procente chiar trebuie sa fii dobitoc sa crezi ca de la 4 mii si ceva ajungi la vreo 2000.

| Violleta2022 a răspuns:

La 20.000 lei nu negociaza nimeni cu tine. Suma este extrem de mica sa accepte vreo casade schimb valutar asta.
Cat despre banci, aceia nu negociaza, avand rata fixa si obligatorie.