Mergi la muncă cinstită lasă pariurile Sportive boss că o să ajungi rău frate eu știu prieteni de la muncă care au Ajuns săi părăsesc soțiile copii vrei sa ajungi frate că ei? Sa să ajungi frate să-ți pierzi munca toată viața pe niște apărate la ce folos frate? la ce folos să-ți bagi viața sănătatea în rahaturile alea frate? La ce folosește frate? Mai bine scoateți copii soția într-un loc frumos cu bani ăia i-ai o floarea i-ai o ciocolată când te duci acasă ai pe cinea care iubești cu Adevărat care te așteptă acasă se gândește la tine cum ți-a fost ziua cum mai ești și tu ce faci? Bagi bani la aparate așa merită tratată soția ta? Copiii tăi? Voi nu vedeți că nu ajungeți nică ieri așa boss voi nu vedeți că viața voatră se duce de râpă și alți fac milioane și milioane pe urma și munca voatră și voi stați la rând să vă luați bilet de milioane și rămâneți cu bieletele ai alți rămân cu bani voștri munca voatră
Mulți sau împrumutat cu bani cu camătă și de alți navau să-și achite datoriile in care s-au băgat au ajuns să fie călcați pe cap de cămătari și de la oamenii pe care se împrumutau de la uni și alți și începeau amenințări cu moartea și uite așa rămâneau fără familie și copii Doamne Dumnezeule ferește așa vrei sa ajungi frate? Totul Absolutul totul incepe cu azi puțin mâine puțin și puțin puțin puțin până nu mai ieși nici puțin de acolo rămâi acolo de tot devi călăuz pe propria ta viață și propria ta familie le ei dreptul la copii și la soția ta de la masă și te duci la ce? La sală sa vadă lumea și băieți băiețelală? Sa zică lumea și băieți uitel mă și pe al Nostru a băgat și el un bilet asa vere asta? Asta e băiețelală? Sa bagi milioane în buzunarul la alți și ei să-și mai deschisă pe bani voștri încă un pariu sportiv din alte orașe și pe bani voștri să-și întrețină afacerile lor murdare (ori-cum sunt mai multe implicați pe lângă banii voștri) frate făcând așa îo sunteți pe boieri care dețin controlul la pariului sportive iar patroni ăștia sănt implicați în proxenetism cu minore si alte afacerile mult mai întunecate nu faceți decât să dați de mâncare la "oamenii" care or sa va dea în cap treaba voatră voi știți mai bine daca preferați să fiți sclavi lor pe viață voi știți cel mai bine.