Logic varule tu ce te-ai gandit in capu tau a? Sa faci vreo 4-5 imprumuturi a?
Stai tu linistit ca astia care detin bancile nu sunt prostii..prostii sunt aia care fac imprumuturi nu aia care le dau.
Poti sa deschizi cate conturi vrei. Sunt peste 200 de banci poti sa deschizi la toate. Ideea este ca nu vei putea lua imprumut daca te-au bagat in biroul de credit (biroul cu rai platnicii). Banca de la care ai luat imprumutul te poate scoate daca platesti imprumutul si vrei altul. Pe mine m-au bagat pentru ca, desi platisem principalul si toate taxele. Aveam o suma de lei administrare cont, eram la inceputul anilor '90 si nu mai lucrasem cu banci, banca nu m-a anuntat ca nu mi-am platit administrarea de cont si m-au bagat in birou fara sa ma anunte (cum era normal). Cand m-am dus la ei mi-au spus ca ei m-au bagat, ei pot sa ma scoata, dar sa iau de la ei imprumutul. Am preferat sa-mi inchid contul la ei si n-am mai dat pe la ei. Chestia este ca n-am mai putut lua imprumut 7 ani. Norocul meu a fost un card de cumparaturi pe care-l facusem inainte de a ma baga in birou, la alta banca.
Eu nu inteleg o treaba! Cum, Doamne iarta-ma, astia care u stiti carte mai dati si sfaturi? Mai mult, ii jignesti si pe cei ce si-au luat imprumut. Si eu mi-am luat imprumut (si nu sunt "prostii" fir-ar a dracului de gramatica!), mi l-am platit la timp si care-i problema? Marile firme isi iau si ele imprumuturi, dar pentru dezvoltare nu pentru consum. Aia inseamna ca cei care le conduc sunt prosti?
Marko556 întreabă: