| anonim213211112 a întrebat:

Daca am făcut o plată cu c4rdul și plată este blocată se pune că și plată nu? Adică eu trebuie sa fac o plată cu cardul pentru că sunt într-o campanie și trebuie sa fac o plată cu cardul pentru a primi o sumă de bani. Daca suma e blocată se pune ca și plată?

6 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Tu ai dovada platii pe care o poti trimite companiei la care faci plata. Dupa deblocare banii pot ori sa se intoarca la tine ori sa se duca la ei. Am patit si asa si asa. Dar sa nu confunzi cumva plata blocata cu plata in asteptare

| doctorandus a răspuns:

Hmmm... daca tu trebuie sa platesti pentru a primi o suma de bani: e teapa, suna la Politie.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nici o plata, ca sa primesti o alta plata.
Asta este SCAM!

Ai mare grija ca nu ai voie sa folosesti cardul companiei, in special in asemenea website-uri care fura banii.

Daca cardul este blocat nu s epot face tranzactii bancare.
Daca ai apucat deja sa platesti si apoi ai blocat cardul, atunci banii sunt deja pierduti.

| anonim213211112 explică (pentru Violleta2022):

Eu sunt minor și e o oferta la banca adică îți faci card faci o plată de 30 de lei cu el și după vei primi 300 și eu întrebăm dacă se pune plata aia gen care este blocată

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim213211112):

Aia este scam!
Iar daca cardul tau este blocat, inseamna ca nu mai este util nimanui, fiind imposibil sa mai poti face plati sau incasari cu el.