Daca legi contul bancar de contul de pYapal, treci printr-o verificare bancara si in urma ei, ti se retrag din cont $2, dupa care, apare in extrasul de cont bancar, un cod de 4 cifre, pe care esti rugat sa mergi inapoii in Paypal si sa introduci codul. Odata proceduta terminata, Paypal iti va spune ca ai contul eligibil si activ, putand sa-l folosesti.
daca legi un cont bancar care nu are bani pe el, verificarea de catre paypal nu se poate face si ca atare, contul de paypal nu se poate folosii.
In orice caz, ca parte de verificare si eligibilitate a contului, este o conditie eliminatorie a Paypalului, sa ai 18 ani impliniti, ca sa poti sa ai cont pe Paypal.
daca nu ai 18 ani impliniti, nu poti folosii nici un cont de paypal!
Am inteles ca nu merge la verificare bani pe minus dar eu as vrea sa pun contul de paypal pe site-ul adf.ly si mi-e sa nu ma taxeze sa trebuiasca sa dau vreun ban, site-ul adf.ly ofera bani pentru scurtare linkuri si nu prea am incredere sa pun contul paypal acolo.
Bineinteles ca, intotdeauna cand primesti bani in paypal, ti se ia comision. Nu ti se ia comision cand platesti cu paypal.
Ce trebuie sa stii despre aceste site-uri este ca, nu fac plati sub $25, deci trebuie sa muncesti 1-2 luni ca sa strangi $25, dupa care ei vin si-ti iau $20 ca taxa de administrare. In plus paypalul iti ia comision si fee-uri care ajung si alea la $2-3 si tie iti raman eventual 1-2 dolari dupa 2 luni de munca.
Dar, ca sa te convingi, poti incerca cateva luni sa vezi daca castigi ceva.
Daca s-ar fi facut bani buni cu aceste linkuri, te asigur eu ca toti copii aveau pana acum mii de doalri satrnsi, dar asta este un alt fel de scam, ca sa profite de naivitatea oamenilor.