Scrii la firme sau suni și afli tot. De facultate sigur nu ai nevoie, dar de califidare în meserie sigur da. Numai cu liecul, sigur nu te iau, să te școlească ei. Dar mai sunt zeci de meserii la aer curat.
Fibra optica se sudeaza cu un dispozitiv special care este foarte scump si trebuie ca sa ai experienta si mai mult trebuie sa stii sa verifici conexiuni sa pui ip uri de aceea i zice TEHNICIAN nu oricine este tehnician, nu te faci tehnician peste noapte eu am facut 3 ani si am avut nevoie de DIPLOMA DE BAC si dupa am luat diploma de TEHNICIAN ELECTRONIST care imi da dreptul sa lucrez in electronica si alta diploma mai am de ANALIST PROGRAMATOR care imi da dreptul sa lucrez in calculatoare IT,
deci
fara diploma de BAC si nici o specializare nu o sa castigi 1000 euro cat ar castiga un TEHNICIAN DE TELECOMUNICATII
asa oricine cu 12 clase s ar face tehnician
cei care stau la birou au scoala macar BAC si sigur ti ar placea sa stai la birou pe 1000 euro decat in ploaie frig si zapada sa legi fibra care nu e chiar asa usor sa o faci cum crezi tu
Tehnicianul nu lucreazape salariul minim si nici nu o sa angajeze pe cineva care habar nu are ca sa i dea minim
gandeste-te daca ai avea firma ai angaja pe cineva care habar nu are ca sa il pregatestisi doar ca sa i dai minim? oricum unde faci lucrare au nevoie de garantie, tu garantezi cu cineva care nu are nici pregatire si nici experienta?
Stiu eu concret cum se ajunge tehnician. majoritatea nu sunt veniti cu diplome dar au vechime si in curs. Mai intai te pune sa faci alte chestii.
Daca ai 12 clase si faci ceva mai mult timp ai vechime dar nici pe departe nu esti tehnician
Cătă_Cătălin_2000_4NvW întreabă: