| sweetys a întrebat:

Daca o persoana are IBAN.ul meu de la cont, ce sanse am sa raman fara bani?

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Zero man

suntserios
| suntserios a răspuns:

0, iti dau si ibanul meu daca vrei

| Sn4k3 a răspuns:

Cu ala poate doar sa-ti bage bani in cont laughing

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Ai ghinion; nu SANSA!
ȘÁNSĂ, șanse, s. f. Împrejurare favorabilă, posibilitate de reușită, de succes; noroc. ♦ (La pl.) Sorți. – Din fr. chance.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea oamenilor sunt prosti de put. Sa aiba tot ce le trebuie si nu stiu sa cumpere ceva online. Nu va mai prostiti atat. Cei care stiu sa fure, o fac fara sa stiti voi. Restul nu stiu ce sa faca nici sa aiba toate datele voastre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai pune întrebări vineri, că uite ce pățești rolling on the floor.

IBAN-ul* este "domiciliul tău bancar", pe acolo doar primești bani, nu dai. Cardul este "buletinul tău bancar", cu ăla plătești.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt nu: companiile pot trimite Incasso SEPA sa-ti ia bani din cont. Dar ii poti cere inapoi timp de niste luni de zile (stornare).

| Raducons a răspuns:

Nu sunt sanse sa ramai fara bani, acela este doar numarul contului unde se depun bani.

| Andrei900Boss a răspuns:

Sanse 100% ca pe barosaneala, ala poate sa cumpere tot isi transfera malaiul pe contul lui ala.

| johnnny123 a răspuns (pentru Andrei900Boss):

Tu ai vreo idee despre ce este acela un IBAN si cum functioneaza, sau vorbesti doar ca sa fii "pe barosaneala", cand in realitate esti complet pe dinafara?

IBAN este un numar de cont pe care daca-l cunosti nu poti face altceva decat sa DEPUI bani in acel cont. In niciun caz nu poti sa retragi bani din acel cont.

IBAN-urile nu sunt deloc secrete, acestea sunt tiparite pe toate facturile pe care o companie le emite. Cum ar fi sa golesti de bani contul ENEL pentru ca i-ai copiat IBAN-ul de pe factura?

| suntserios a răspuns (pentru Andrei900Boss):

Stii ce e ibanul?

| Andrei900Boss a răspuns (pentru johnnny123):

Pai daca e un card de credit eu cred ca stiu ce e ala IBAN daca pierde unul cardul de credit eu cred ca isi poate transfera banii. big grin asta conteaza doar pe paypal sau pe alte site-urii.

a si sa nu uit sa-ti zic ce e ala IBAN cum ai spus tu un numar care nu poate sa faca nimic adica nu poti transfera dar daca e un card de credit pierdut si stie codurile de pe card ii poate lua totii banii de pe card cumparaturii online sau jocurii daca e un gamer profesionist. big grin

asta stiu eu din experienta!winking

| Andrei900Boss a răspuns (pentru johnnny123):

Adica nr cardului, expirarea, si nr de pe spate poate te referi la pin. big grin

| johnnny123 a răspuns (pentru Andrei900Boss):

Știi la fel de multe despre operațiuni bancare câte știi și despre limba română.

Și ții neapărat să dovedești asta cu prisosință. E bine așa, ai tărie de caracter.

| sabinaca a răspuns:

Nu este nicio problema. IBAN-ul este folosit pentru a ti se oferi bani, nu prea a extrage. Daca vrea cineva sa plateasca ceva din contul tau, are nevoie de numerele de pe card, numele si codul de securitate. Stay Safe!

| Manolachi_Marius_2000 a răspuns:

Pai anunta ca ai pierdut cardul la banca iar cand ala va cumpara ceva sau va scoate banii cash, i se va bloca cardul si o sa se stie cine e hotu, iar cardul va fi inapoiat

| suntserios a răspuns (pentru Manolachi_Marius_2000):

Ce treaba are IBAN ul cu cardul? Si cine zice ca si a pierdut cardul?

| Ambiall a răspuns:

Ai şanse sa iti transfere bani in cont dar nu sa iti ia.