Sanse 100% ca pe barosaneala, ala poate sa cumpere tot isi transfera malaiul pe contul lui ala.
Nu sunt sanse sa ramai fara bani, acela este doar numarul contului unde se depun bani.
Tu ai vreo idee despre ce este acela un IBAN si cum functioneaza, sau vorbesti doar ca sa fii "pe barosaneala", cand in realitate esti complet pe dinafara?
IBAN este un numar de cont pe care daca-l cunosti nu poti face altceva decat sa DEPUI bani in acel cont. In niciun caz nu poti sa retragi bani din acel cont.
IBAN-urile nu sunt deloc secrete, acestea sunt tiparite pe toate facturile pe care o companie le emite. Cum ar fi sa golesti de bani contul ENEL pentru ca i-ai copiat IBAN-ul de pe factura?
Ai ghinion; nu SANSA!
ȘÁNSĂ, șanse, s. f. Împrejurare favorabilă, posibilitate de reușită, de succes; noroc. ♦ (La pl.) Sorți. – Din fr. chance.
De fapt nu: companiile pot trimite Incasso SEPA sa-ti ia bani din cont. Dar ii poti cere inapoi timp de niste luni de zile (stornare).
Pai anunta ca ai pierdut cardul la banca iar cand ala va cumpara ceva sau va scoate banii cash, i se va bloca cardul si o sa se stie cine e hotu, iar cardul va fi inapoiat
Ce treaba are IBAN ul cu cardul? Si cine zice ca si a pierdut cardul?
Pai daca e un card de credit eu cred ca stiu ce e ala IBAN daca pierde unul cardul de credit eu cred ca isi poate transfera banii. asta conteaza doar pe paypal sau pe alte site-urii.
a si sa nu uit sa-ti zic ce e ala IBAN cum ai spus tu un numar care nu poate sa faca nimic adica nu poti transfera dar daca e un card de credit pierdut si stie codurile de pe card ii poate lua totii banii de pe card cumparaturii online sau jocurii daca e un gamer profesionist.
asta stiu eu din experienta!
Adica nr cardului, expirarea, si nr de pe spate poate te referi la pin.
Știi la fel de multe despre operațiuni bancare câte știi și despre limba română.
Și ții neapărat să dovedești asta cu prisosință. E bine așa, ai tărie de caracter.
Nu este nicio problema. IBAN-ul este folosit pentru a ti se oferi bani, nu prea a extrage. Daca vrea cineva sa plateasca ceva din contul tau, are nevoie de numerele de pe card, numele si codul de securitate. Stay Safe!