| GoldenBoy17 a întrebat:

DAU FUNDA!
Ce faci daca ai cerut retragerea a 20.000 RON de pe un cazino Online, iar acesta trage de timp, cauta nod in Papura, doar ca sa nu iti bage banii? Asta in contextul in care ai oferit absolut toate documentele Necesare verificării contului? Menționez ca, acest Cazino online are ca Termen 5 zile lucratoare in care sa ti Verifice/Valideze contul si sa ti bage banii!

Răspuns Câştigător
| Andrei007007 a răspuns:

Prietene eu te sfatuiesc sa ai rabdare cu ei, stiu cum sunt ce-i care castiga peste 10.000 de lei din pariuri etc. ca sunt entuziasmati etc. si au in minte ca sunt furati de case etc. dar crede-ma ca nu e asa. Ai castigat, o sa-ti retragi banii, stai fara grija, acum e si perioada de sarbatori etc. dar in principiu iti baga banii. La mine a durat o saptamana si ceva ti-am zis, cand am retras 18.000 de lei. Pe scurt, tot ei au de castigat, ei mizeaza ca tu retragi banii acum dar o sa-i bagi inapoi cu timpul mai mult sau mai putin, acum depinde de mentalitatea ta.

17 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Zile LUCRATOARE. Cind ai cerut retragerea? Apelezi la OPC, desigur.

| GoldenBoy17 explică (pentru GabiDumitrescu):

Au trecut deja 5 zile Lucratoare, cand ii contactez pe live chat, imi tot baga Vrăjeala aia ca au o situație foarte aglomerata si ca trebuie sa fiu mai răbdător pana ce vor verifica documentele. Deși au trecut cele 5 zile, de fapt vreo 8 zile Lucratoare au trecut. Si am ajuns la concluzia ca, de fapt asta e vreo manevra, La sume mai Mari, te duc de nas pana te Lipsești de acei bani, doar ca la mine sunt 20.000 de lei, am Băgat 7000 de lei in ziua respectiva, ci ajutorul corora am reușit sa fac 20.000. Deci cu siguranța nu o las asa balta. Doar ca nu stiu daca ma poate ajuta cineva, cineva mi-a zis ca, comisia jocurilor de noroc nu te ajuta cu nimic, cred ca cel mai indicat ar fi sa iau legătura cu un Avocat bun si sa ii citez in instanța!

| Andrei007007 a răspuns:

Te asigur eu ca nu au cum sa-ti faca ceva, eu am retras 18.000 de lei de la betano, a durat o saptamana si ceva dar au intrat banii. Daca nu-ti intra banii mai bine de 2 saptamani, ori le ceri explicatii ori te duci la politie si faci plangere, e simplu.

| Andrei007007 a răspuns (pentru Andrei007007):

Acolo scrie destul de clar ca in 15 zile lucratoare trebuie sa-ti bage banii, tine minte, 15 zile lucratoare adica fara weekenduriwinking

| GoldenBoy17 explică (pentru Andrei007007):

Prietene, nu stiu pe ce Cazinouri Joci tu de iti baga tie banii in 15 zile. Indiferent de cazino, sunt obligați sa ti bage banii in maxim 5 zile lucratoare, in contextul in care ai oferit exact ce documente au cerut. Eu nu am retras de pe Betano, Ci de pe Vlad Cazino! Iar in Termenii si condițiile lor, se promit maxim 1-3 zile lucratoare daca ai contul Full Validat sau 3-5 zile Lucratoare daca mai trebuie verificat vreun document, nici decum 15 zile. Mie daca nu mi baga pana pe 3-4 Ianuarie, sun cel mai bun avocat pe care il stiu si nu ii las nici morți, Ca, câinele Si tot scot banii de la ei

| badpanda a răspuns (pentru GoldenBoy17):

A fost perioada de sarbatori.Mai lasa-i cateva zile.

| GoldenBoy17 explică (pentru badpanda):

Ii mai las 4-5 zile

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GoldenBoy17):

Ei, mai da-le si tu cateva zile.

| siriusblack98 a răspuns:

Îi primești de primit. Dar da, de regulă pe mai toate cazinourile online sunt mici " dificultăți " când vine vorba să retragi sume mari. Nu știu cum este pe Vlad Cazino dar eu astăzi am retras 800 de lei de pe Princess Cazino cu verificarea contului tot azi. Adică nu m-a ținut 5 zile. Acum nu știu dacă era alta situație la o sumă de 20.000.

| Gigi777 a răspuns:

Ai grija ca poate te-au prins ca trisezi si iti da cu ciocanul peste degete in spatele cazino-ului

| GoldenBoy17 explică (pentru siriusblack98):

Daca retrăgeam sub echivalentul a 2000€ Aveam banii pana acum

| GoldenBoy17 explică (pentru Gigi777):

Cu ce am trișat, desteptule? Noi, astia care depunem pe Cazino-urile lor, nu trișam cu nimic, Cazino-urile sunt cele care trișează, de cand s au inventat!

| siriusblack98 a răspuns (pentru GoldenBoy17):

Sugerez să joci la sume mai mici de acum încolo.

| Gigi777 a răspuns (pentru GoldenBoy17):

Da. Ai dreptate. Nu ai trisat. Dar daca triseaza cazino-urile, de ce mai joci?

| GoldenBoy17 explică (pentru Gigi777):

Pentru ca indiferent de cat de conștienți am fi, eu si alți jucatori, nu mai ținem cont ca suntem fraieriți, cand o ai in sânge, joci oricum, chiar daca nu câștigi nimic, macar sa rămâi cu senzația ca ti ai facut Damblaua!

| GoldenBoy17 explică (pentru siriusblack98):

Am depus 150 lei! Nu A fost suma mare.

| siriusblack98 a răspuns (pentru GoldenBoy17):

Ai zis că ai depus 7000 de lei și ai vrut să scoți 20.000 de lei.