Si te astepti sa gasesti pe cineva care sa aive chef sa lucreze pentru un angajator, care sa mai fie si bun asa cum iti doresti tu, cand toti cei buni la fel ca si tine vor sa fie proprii lor sefi?(s-au schimbat vremurile)(si romana a fost ultima materie care m-a interesat, dar e logic ca trebuie sa iti expui ideile concret/succint/cat mai exact si fara greseli mai ales ca patron care vinde un serviciu)
2) Iar procentul ala de oameni la care ma refer atat eu cat si tu e mic(gandeste-te la un 10%), aia buni care nu ii gasesti. Colegii mei de la CALCULATOARE se duc sa se milogeasca la patroni pe un salariu mizer de 4, 5, 8, 12 mii de lei ..etc. lunar si cam 95% sunt praf cu vorbitul fluent in engleza, si ai sa gasesti cati vrei din aia, nu-ti face griji, dar sa ai pretentii sa gasesti pe aia buni, atat timp cat stii bine ca toti aia buni, printre care si tu si sa zicem si eu -> nu vrem sa lucram pentru alti ratati -> iti primesti raspunsul uitandu-te in oglinda, de ce nu gasesti.("pentru ca cei buni sunt cei buni", cei care nu vor sa lucreze pentru altii la fel ca mine si ca tine) (cam filozofic si putin paradox, copiii buni de acum care o sa ajunga patroni vor pune la randul lor aceeasi intrebare ca tine si tot asa)
Salut. Depinde ce înseamnă pentru tine bun în calculatoare şi okay la limba engelză, depinde pentru ce doreşti să-l acostezi. Faptul că îi găseşti greu, probabil abordezi problema greşit. Cei pe care îi cauţi tu, poate că deja sunt acostaţi de alte persoane.
Depinde ce vrei prin bun la calculatoare Eu ma descurc foarte bine la engleza si instalat programe sau rezolvat ce tine de soft, dar nu prea am fost interesat de hardware de exemplu. De obicei cei interesati de calculatoare nu is foarte pasionati de limbi straine.
Nu-nteleg ce-i cu triajul asta. Daca ai o problema, spune-o aici si vom incerca sa te ajutam.
In ciuda faptului ca toti se vor mari IT-isti, cei buni sunt numarati pe degete. Restul, au prins cate ceva in zbor si isi dau cu parerea.
Depinde unde stai (daca stai la tara, slabe sanse) si in ce medii te invarti
de ex. daca lurezi in IT sau intr-o firma care are si IT (femeia de serviciu poate vorbi cu oricine, dar nu stie o boaba IT... nu? ), sigur gasesti unul, sau mai multi, adica... toata echipa IT (care trebuie sa se priceapa la calculatoare si sa stie engleza)
Nu caut un baiat care deja are o ocupatie. ci unul tanar si fara obligatii care pe langa dorinta sa stea in fata calculatorului si cel putin sa inteleaga bine limba engleza, sa mai am doua PLUSURI, 1- Dorinta neclintita de-a castiga banii si motivatia de-a nu renunta orice ar fi.
O sa te ajut eu sa aflii raspunsul: pentru ca nimeni care e destept, stie si IT si engleza nu isi pierde timpul cu prostiile tale, ori lucreaza pentru altii dar aia deja nu mai sunt atat de destepti, ori lucreaza pentru ei insisi(cei destepti) si nu au timp de oameni neinteligenti si mai ales de cei care nu stiu sa scrie cat de cat gramatical. Cu placere!
Ai dreptate. gramatica mea e de baltă. La scoala am stat in ultima bancă şi-am băut cerneala, mă uităm la colegi de clasă şi mă mirăm cum de pot pune suflet la prostiile irelevante care ne erau date să învâțam. Au trecut 35 de ani de atunci şi nu regret deloc. Am o firmă de success cu un gros anual de 5 milioane de dolari.
Anonim_4683 întreabă:
andreiscripcaru întreabă: