| Marianahsvvd a întrebat:

De unde pot obține extras de cont? In afara de revolut BCR și Raiffaisen.
O aplicație virtuală pls

11 răspunsuri:
| alexxxxxxxxxx a răspuns:

Doar de la ghișeu cred că se poate obtine

| haileewatson a răspuns:

Din aplicatia bancii unde ai contul. Sau de la ghiseu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De la aplicatia bancii unde ai contul... logic

| Brizbriz a răspuns:

3 locuri
1. internet banking pe aplicatia bancii
2. la telefon cu banca
3. mers la banca

NU exista alta aplicatie care sa poata scoate extrasul de cont... banca nu ar permite asa ceva in vecii vecilor, AMIN

| Wr3nch a răspuns:

Foar bancile dau extras de cont.

| Yparisa a răspuns:

Nu cred ca intelegi ce e un extras de cont.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu există asa ceva mergi personal cu buletinul la banca unde ai deschis contul si pe baza buletinului primesti extrasul, daca il vrei de luna asta platesti comision 4 lei ti se vor retrage la urmatorul salariu automat din cont.

| Marianahsvvd explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu m-am referit la aplicatii virtuale, gen revolut etc, eu am reușit un extras de cont de pe revolut, exista conturi virtuale de la bănci

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Marianahsvvd):

Atunci caută extrase virtuale mult succes.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Marianahsvvd):

Nu e niciun cont virtual. Revolut funcționează că și o bancă și tu ai scos un extras de cont de pe contul de revolut. Vrei un extras de cont de pe contul de BCR îl extragi din aplicația de la BCR samd

| Violleta2022 a răspuns:

Etrasul de cont se obtine numai de la banca unde ai tu deschis acel cont bancar.
Extrasul de cont este o lista cu toate tranzactiile banacrea facute din acel cont bancar.
Nu exista aplicatie virtuala, exista website-ul bancii unde trebuei sa ai acces bancar ci ID si parola ca sa accesezi "Internet banking" si sa poti vedea ce este in cotul tau bancar.