| Marian92821 a întrebat:

Deci am o datorie de 25 euro la paypal si m-am dus la raifaizen ca acolo am eu cardul sa platesc si imi zice o doamna ca nu ca trebuie sa ma duc in ***** masii la sao paolo bank, am incercat si alte metode si n-a mers. Credeti ca ar merge sa ii rog pe aia de la paypal sa imi faca poprire pe cont sa scoata bani ei automat ca sa nu fac o excursie la banca *****?

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Conectezi cardul la paypal si transferi 25 de euro din el in balanta paybal, si de acolo se ocupa ei.

| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat ai contul bancar legat de contul Paypal, verfiicat de paypal si autorizat, ei isi trag banii automat din contul bancar cand au nevoie, fara sa faci tu nimic.

Ceva imi spune ca tu nu ai 18 ani si nu ai cont legal de Paypal, nefiind eligibil. Asa-i?

| Marian92821 explică (pentru Violleta2022):

Da

| Violleta2022 a răspuns (pentru Marian92821):

In cazul asta, neavand un cont LEGAL de Paypal, tu nu poti folosii Paypal sa faci plati sau tranzactii prin el, fiindca nu esti eligibil si nici verificat /aprobat de paypal.

| Marian92821 explică:

Tot in cazul asta am cam facut, bine ca nu cu mai mult de 100 lei

| szero a răspuns:

Roaga pe cineva care are contul verificat sa tii trimita pe contul tau de ppal. Easy peazy lemon aquizy