| Hudea_Liviu_1962 a întrebat:

Deci nimeni nu știe cine ar putea cumpara pădure.Si o oferta?

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Nu stiu de ce pui intrebarea asta pe un site generalist cu un public in general foarte tanar (din care putini detin paduri) si nu apelezi la un site specializat de anunturi sau de imobiliare.

Sau de ce nu ceri o estimare de la o agentie imobiliara din zona care s-a mai ocupat de vanzarea unori terenuri similare.

Noi de unde vrei sa stim ce padure ai tu? "O padure" nu spune mai nimic.

Pretul depinde de o mie de factori: locatie, suprafata, copacii din care este formata, statutul ei legal, daca poate fi exploatata sau nu, acces, si asa mai departe

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu tatal tau ai vorbit? Poate o cumpara el!

| GdX a răspuns:

Sunt site-uri de vanzari cate vrei, pune acolo oferta daca vrei sa vinzi. Eu as cumpara paduri daca as avea finante.

| Violleta2022 a răspuns (pentru johnnny123):

Mai oameni buni, intrebarea este pusa de un copil de 12 ani care se plictiseste!
Uitati-va si voi pe FB dupa Hudea Fedonel Liviu si vedeti ca-i un copilas!

| johnnny123 a răspuns (pentru Violleta2022):

Se poate sa ai dreptate.
Dar mai pusese intrebarea asta sub diferite alte forme, vorbea despre investitori, profit, impozite, etc, deci este posibil sa mai fie si tatal "la butoane" uneori.

| ALGator a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu e intrebare! E o concluzie: "deci nimeni nu stie (cine)" :-)

| ALGator a răspuns (pentru johnnny123):

Pare a fi o intrebare sustenabila si vegana.

| johnnny123 a răspuns (pentru ALGator):

Ar trebui sa pastreze padurea si sa o foloseasca drept sursa de inspiratie pentru un volum de poezii cu titlul "Nimeni nu stie"

| GdX a răspuns (pentru Violleta2022):

Poate ca este un om trecut de o anumita varsta. Are 1962 la numele de TPU ma gandesc ca ii este anul de nastere. Bine ca nu am numele trecut pe TPU ca vad ca ai fantezii de a cauta oamenii pe Facebook.

| Printesa10TM a răspuns:

Vezi pe astfel de site-uri.

| Hudea_Liviu_1962 explică (pentru Violleta2022):

Tinere întrebarea a fost pusă pe AFACERI, deci ai greșisem FB.

| Hudea_Liviu_1962 explică (pentru johnnny123):

Am pus întrebarea pe site-ul de Afaceri nu pe cel de Dragoste.