Clientii ii atragi cu mancare buna si preturi convenabile. La inceput poti face flyere pe care sa le distribui in cutiile postale din apropiere prin care sa oferi o reducere pe baza acelui flyer. La meniul zilei din cate stiu eu se serveste mancare care e deja gatita, nu se gateste la cererea clientului, deci e mai usor pentru ca gatesti o singura data in cantitati mai mari.
Eu nu cumpar de obicei meniul zilei pentru ca nu mananc 3 feluri de mancare. E prea mult. Dar stiu destui care cumpara. Daca sunt clienti pentru meniul zilei atunci fa restaurantul cu meniul zilei.
Știu asta. La meniul zilei, cum ai spus tu. Mâncarea, preparatele e deja gătită. Știu că nu se pregătește la cererea clientului.
Nu e obligatoriu să mănânci tot meniul zilei. Poți Alege un singur fel de mâncare pe care să îl comanzi de exemplu.
Da, e si mai ușor. Problema e că trebuie să pregătești în cantități mari... Iar dacă nu se vinde e cam problemă...
Firme, școli, licee, bănci etc... Există. Deci nu ar fi problemă. Promovare aș face... deci eu cred că ar merge. Mai ales dacă ar fi mâncarea bună.
Mâncarea bună, de la restaurante întotdeauna va trece...
La inceput gătești cantitati mici pe care le cresti pe parcurs in functie de cerere.
Scapa de gandurile negative ca te trag in jos. Serios, e foarte important sa crezi in afacerea ta si sa pui suflet in ea.
Ne-ai tot spus de restaurantul tau si ma bucur ca faci asta.Am un prieten care si-a deschis ca si tine si ii merge foarte bine.Dar de ce nu ne dai si noua adresa sa mancam la tine?
Eu vreau o dorada la gratar.
Încerc sa fac asta. Doar că mă cam împiedică "gândurile" astea cam negative cu privire la asta...
Și știu, că pentru început pentru a nu avea pierdere mare se fac feluri de mâncare mai puține. De exemplu 2 pentru meniul zilei.
După ce oamenii comandă mai des și mi am făcut "clientela", da se poate mări la 3-4 preparate la meniul zilei. Astfel încât oamenii sa poată comanda mai mult.
Restul, grătar, burgeri, pizza etc se fac doar dacă comandă clienții...
Curaj.Se observa din atitudinea ta ca ai multe indoieli.Dar iti trebuie mult entuziasm.
Am multe povesti de spus dar totusi voi scrie aici doar una.
In Ierusalim la un restaurant erau in parcare ultimele tipuri de masini roll-royce, jaguar, porche si altele de sute de mii de euro.Un restaurant de succes.La demisol, in bucatarie era un copil de 18-19 ani angajat sa taie zarzavat.Seful lui era langa el si ii explica uite asa se taie ceapa, pui cutitul aici si faci asta cu multa dragoste.
Adica sa ai tot timpul o atitudine pozitiva si iubitoare fata de toti oamenii, dintre care o parte sunt clientii tai.
E ceea ce ti-ai dorit mereu, e visul tau in care crezi.
Deci pune tot entuziasmul tau si nu te descuraja.